λικέρ μανταρίνι | κοντοσουβλι στο φουρνο | κουλουρακια πασχαλινα | αστακομακαρονάδα | μαρμελαδα πορτοκαλι | σουφλε σπανακι | κουκια | ρεβυθια συνταγες | μουστοκουλουρα με πετιμεζι | μπισκοτα κανελας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις παρμεζανα κουακερ σταφιδα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γιαουρτλού Κεμπάπ

Ένα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ  ♦♦  CAPPONE

ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Κοκοράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες

Τι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
BAHARAT

BAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH  ♦♦  ADVIEH

ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τα κρητικά: κόκορας γιουβετσάτος

Η κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ  ♦♦  PASTISSADA

ΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Φιλέτο γαλοπούλας στη γάστρα

Το κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ  ♦♦  PASTISSADA

ΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Παραδοσιακός Κόκκορας Κρασάτος

Στα μέρη της καταγωγής μου τα παλιά τα χρόνια, αλλά και σήμερα το φαγητό για τα Χριστούγεννα ήταν το Χοιρινό και ο Κόκκορας Κρασάτος. Δηλαδή σε τούτη την[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Χριστουγεννιατικη γαλοπούλα! 4 Ιδέες για να τη[...]

Η γαλοπούλα έχει γίνει το κύριο πιάτο στο γιορτινο τραπέζι μας. Θέλουμε λοιπόν μια γαλοπούλα με ωραία γεύση και εμφάνιση. Εψάξα και σας βρήκα 4 διαφορετικες[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ  ♦♦  PASTISSADA

ΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH  ♦♦  ADVIEH

ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy