Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 89 συνταγές
Θυμούμαι ακόμη το χωριάτικο σπίτι των νηπιακών μου χρόνων. Τους κρύους και μουντούς χειμωνιάτικους μήνες, είχε πολύ χρώμα στο πάτωμα. Και στους τοίχους.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooklos.gr600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι είναι οι βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες και η λήψη τους μέσω της διατροφής είναι απαραίτητη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μας στο ασιατικό σουπερμάρκετ, προμηθευτήκαμε εκτός των άλλων ένα πακέτο noodles κορεάτικης προέλευσης από γλυκοπατάτα, τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο σε μερίδες 1 μικρό καρότο, κομμένο σε ροδέλες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά (4 άτομα) Για την σάλτσα chimichurri 1 μάτσο μαιντανό πλυμμένο, σκουπισμένο με χαρτί κουζίνας, ξεχωρίζουμε τα φύλλα και τα βάζουμε μέσα στο μούλτι ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΚαλή εβδομάδα! Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ για μπαλαρίνες μου κάνουν τα παπουτσάκια μου, δεν συμφωνείτε? Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σας με το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτη Χώρα των Χρυσανθέμων Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Tου BAΣIΛH XAPΩNITH Ο Έλληνας και γενικά ο δυτικός άνθρωπος, άμα βρεθεί στην Ιαπωνία πρέπει να[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο PORKY 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά τους) τον οποίο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 0,5 κλ συκωτάκια δενδρολίβανο σκόρδο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι μαυροδάφνη Υλικά για τις πατάτες 3 γλυκοπατάτες αλάτι χοντρό ταχίνι χυμό από μισό πορτοκάλι[...]
Πηγή: megatv.com/cook6-8 φέτες µοσχαρίσιο συκώτι πάχους 1 εκ 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. µπαλσάµικο 1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο (μόνο τα τρυφερά φυλλαράκια) 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. µέλι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τα μπιφτέκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό κιμά 10 φύλλα δυόσμου 5 κλ. θυμάρι φρέσκο μόνο τα φύλλα του 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 σκ. σκόρδο 1 σφηνάκι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για "εντράδα".[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μενού στο bbq μπορεί να είναι υγιεινό, γευστικό και προσεγμένο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια τελειοποίησης. Διαβάστε όμως, 10 συμβουλές για να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr