Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
14 Σεπτεμβρίου. Η Εκκλησία μας τιμά την ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Μεγάλη εορτή για τους χριστιανούς αλλά και μεγάλη νηστεία!!!! Ξηροφαγία, για την[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜεγάλο Σάββατο σήμερα. Η πρώτη Ανάσταση έγινε ήδη. Περάσαμε μια πολύ όμορφη νύχτα . Η διάθεση, οι εικόνες, τα συναισθήματα αλλάζουν. Με διάθεση να αστειευτώ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠάσχα πλησιάζει, αλλά παράλληλα και 25 Μαρτίου. Έτσι όπως έγινε φέτος, μας βλέπω να φτιάχνουμε κουλούρια του Ευαγγελισμού και να ψήνουμε μπακαλιάρο σκορδαλιά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜερικοί φίλοι με ρωτούν αν θα βάλω νηστίσιμες και πασχαλινές συνταγές. Φυσικά και θα βάλω, αλλά μέχρι να τις βάλω, σας υπενθυμίζω παλιότερες συνταγές. Κάνοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΑγαπημένοι μας φίλοι, Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση! Να περάσετε πολύ όμορφα μαζί με τις οικογένειές σας, με υγεία και αγάπη! Ας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜιά φορά και έναν καιρό ήταν ένας μικρός οικισμός στα δυτικά της σημερινής πόλης των Γρεβενών με το όνομα ...ΑΥΛΑΙΣ! Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω δεν γίνεται,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr(όπως το μαγείρεψα για το δείπνο της παραμονής πρωτοχρονιάς) Υλικά 1 κουνελάκι ½ φλυτζάνα ελαιόλαδο αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι- ρίγανη- θυμάρι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr