Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Λαζάνια με κιμά, Λαζάνια με κιμά, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Οι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚάποιες στιγμές ένιωσα να επανέρχεται. Είμαι αποφασισμένη όμως να μην της επιτρέψω να εκφραστεί, όπως άλλοτε. Η μελαγχολία των γιορτών υπάγεται στην κατηγορία[...]
Πηγή: bostanistas.gr290 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 230 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας 230 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κλωνάρια σέλερι 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΑυτή η εβδομάδα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες καθώς είναι η εβδομάδα της Τσικνοπέμπτης. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην καταναλώσει μεγάλες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο 3 καρότα ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ διάσημη Σεφ από την Αμερική θυμάται τις ρίζες της από την Ιταλία και σου δίνει μια εντυπωσιακή συνταγή με λαζάνια! Ένα πιάτο για ειδικές[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Για 10 μεγάλες μανιταροκροκέτες ή 15 - 18 μικρές) Ιδέα από το περιοδικό του Food Network 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κομμάτι χοιρινή κόντρα χωρίς κόκκαλο περίπου 2 κιλά 4 κουταλιές της σούπας μέλι 4 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 4 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΣιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα! Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΜια συνταγή που την διάβασα από την Ελευθεροτυπία και εκτελέστηκε με ευκολία. Μοσχαράκι με γαλλική φινέτσα Τι χρειαζόμαστε: 1.200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΟι μελιτζάνες παπουτσάκια είναι άλλο ένα εμβληματικό πιάτο της αστικής ελληνικής κουζίνας, που όπως ο μουσακάς με τον οποίο μοιράζεται ακριβώς τα ίδια υλικά,[...]
Πηγή: caruso.grΣυστατικά 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ψιλ/νο 2 σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 3κ.σ.λάδι αλατοπίπερο 1 συσκ.χυμός ντομάτας 1/2[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο κανέλονια Barilla(οπωσδήποτε!) Για τον κιμα: 1 κιλό κιμά μοσχάρισιο 2 καρότα τριμμενα 2 κρεμμύδια 2 κλωναρια σελερυ 2 δαφνες 500 γρ σάλτσα ντομάτας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr