Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 ποτηράκι κρασί 1/2 κουταλιά της[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΧάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή και χαρούμενη εβδομάδα!!!!!! Αυτή η εποχή φέρνει πολύ τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις...πάλι στο τσακ τα προλαβαίνουμε όλα. Προετοιμασία και για την νέα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣούπερ δυναμωτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και χορταστικό. Φαγάκι που θα ζήλευε και ο Popeye! Πάρτε γρήγορα ενέργεια χωρίς πολλές θερμίδες, δυναμώστε το σώμα[...]
Πηγή: magiacook.grΔεν ξέρω αν το έχω ξαναπει, αλλά όποτε πάω στην Ιταλία με πιάνει μια απογοήτευση. Οι Ιταλοί έχουν ένα και το κάνουν να φαίνεται δέκα, ειδικά στο θέμα της[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈνας σπάνιος, σχεδόν δυσεύρετος μεζές στις μέρες μας. Είναι ένας μεζές που γινόταν τα παλιά τα χρόνια μια φορά το χρόνο, την εποχή που γινόντουσαν οι[...]
Πηγή: magiacook.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατζερόλα, προάστιο της Νάπολης, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja . Φτωχομάνα η Νάπολη, και[...]
Πηγή: bostanistas.gr