ρεβυθια | γλυκό καρπούζι | συνταγές για κοτόπιτα | χοιρινες μπριζολες | ρολο χοιρινο | σοκολατακια με κουβερτουρα | σαλατα με μπροκολο | ρεβιθαδα | καροτόσουπα | κεφτεδακια κοτοπουλου | ευκολο κεικ σοκολατας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με πρασσο

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γεύσεις Καλαμάτας, που δεν πρέπει να χάσετε!

Αυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]

Πηγή: tastefull.gr
lixoudis.gr//ΠΑΝΣΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΗ(ΤΗΓΑΝΙΑ)[...]

ΠΑΝΣΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΗ(ΤΗΓΑΝΙΑ) ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΥΛΙΚΑ: 600γρ.χοιρινη πανσετα Λιγο ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 πρασσο κομμενο σε ροδελες 1 ξερο κρεμμυδι μετριο κομενο 1[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
Χοιρινές παντσέτες με χορταρικά...ένα πιάτο[...]

Την εβδομάδα που μας πέρασε, απόλαυσα, ελπίζω κι εσείς, μια καταπληκτική χορτόπιτα... κι επειδή μας περίσσεψαν κάποια χόρτα και λαχανικά τα έβαλα στην[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πράσα με χοιρινό στη γάστρα

Από τα αγαπημένα μου φαγητά φίλοι μου είναι αυτό.. και σήμερα είπα να το κάνω στη γάστρα μα το έβγαλα μια φωτογραφία πριν το βάλω στο φούρνο για να σας το[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
Ένα υπέροχο χωριάτικο Ελληνικό κασουλέ[...]

To Cassoulet (κασουλέ), συγκαταλέγεται σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή πιάτα των Γάλλων, μαθαίνω σε ένα βιβλίο του μεγάλου chef Paul Bocuse.[...]

Πηγή: caruso.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ // SALCICCIE FATTE IN[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει ένας ιδιαίτερος ζήλος να φτιάχνω σπιτικά αλλαντικά. Η αρχή έγινε με τον πολύ πετυχημένο παστουρμά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πράσα με πανσέτα χοιρινή στη πήλινη γάστρα[...]

1 1/2 κιλό πράσα 1 κιλό πανσετα χοιρινή 1 ρίζα σέλερι 1 ποτήρι λευκό κρασί Ελεολαδο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες 3-4 εκατοστά. Ψύλλο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χειροποίητα Λουκάνικα Με Πράσο Και Πιπεριά!

Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 1 κιλό: 500 γρ. χοιρινή πανσέτα 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. κύμινο 1 κ. γλ. ρίγανη λίγο[...]

Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ho! Ho! Ho!

We wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]

Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr
Ho! Ho! Ho!

We wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]

Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr
Χοιρινό με σελινόριζες και πράσο

Η γνωστή παραδοσιακή συνταγή από τη δική μου "οπτική γωνία". Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό πανσέτα χοιρινή 2 κιλά σελινόριζες (ρίζες και σέλινα μαζί) 4[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χοιρινό πρασοσέλινο και Τσικνοπέμπτη

Καλημέρα σας! Τσικνοπέμπτη σήμερα, μέση της Κρεατινής εβδομάδας και παρά τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά, καλό είναι να προσπαθήσουμε να[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Bucatini με ραγού λουκάνικου, απ’ τη Μπολόνια |[...]

Στην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy