Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Αυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΠΑΝΣΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΗ(ΤΗΓΑΝΙΑ) ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΥΛΙΚΑ: 600γρ.χοιρινη πανσετα Λιγο ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 πρασσο κομμενο σε ροδελες 1 ξερο κρεμμυδι μετριο κομενο 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤην εβδομάδα που μας πέρασε, απόλαυσα, ελπίζω κι εσείς, μια καταπληκτική χορτόπιτα... κι επειδή μας περίσσεψαν κάποια χόρτα και λαχανικά τα έβαλα στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τα αγαπημένα μου φαγητά φίλοι μου είναι αυτό.. και σήμερα είπα να το κάνω στη γάστρα μα το έβγαλα μια φωτογραφία πριν το βάλω στο φούρνο για να σας το[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grTo Cassoulet (κασουλέ), συγκαταλέγεται σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή πιάτα των Γάλλων, μαθαίνω σε ένα βιβλίο του μεγάλου chef Paul Bocuse.[...]
Πηγή: caruso.grΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει ένας ιδιαίτερος ζήλος να φτιάχνω σπιτικά αλλαντικά. Η αρχή έγινε με τον πολύ πετυχημένο παστουρμά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 1/2 κιλό πράσα 1 κιλό πανσετα χοιρινή 1 ρίζα σέλερι 1 ποτήρι λευκό κρασί Ελεολαδο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες 3-4 εκατοστά. Ψύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 1 κιλό: 500 γρ. χοιρινή πανσέτα 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. κύμινο 1 κ. γλ. ρίγανη λίγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grWe wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grWe wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΗ γνωστή παραδοσιακή συνταγή από τη δική μου "οπτική γωνία". Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό πανσέτα χοιρινή 2 κιλά σελινόριζες (ρίζες και σέλινα μαζί) 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα σας! Τσικνοπέμπτη σήμερα, μέση της Κρεατινής εβδομάδας και παρά τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά, καλό είναι να προσπαθήσουμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]
Πηγή: caruso.gr