Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Χάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]
Πηγή: pandespani.comΓΚΟΎΛΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Διανύουμε ήδη την δεύτερη Κυριακή του Μάρτη και έφτασε η ώρα του μηνιαίου ραντεβού με την ομάδα των[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή χτένι σπάλας) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γλ. πιπέρι καγέν[...]
Πηγή: argiro.grμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.comμοσχαρίσιο χτένι με λαχανικά και γάλα Χάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την[...]
Πηγή: pandespani.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΤην συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά και το Σάββατο το απόγευμα.. Αν αντί για κριθαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΚΟΎΛΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Διανύουμε ήδη την δεύτερη Κυριακή του Μάρτη και έφτασε η ώρα του μηνιαίου ραντεβού με την ομάδα των[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr