Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Οειρική γεύση και πολύ εύκολη στην εκτέλεση! Μία καταπληκτική πρόταση για ένα τραπέζι σε φίλους ή επίσημο δείπνο! Τα χρώματα και τα αρώματα θα εντυπωσιάσουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είναι μια καλή και ήρεμη εβδομάδα! Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι... πόσοι, άραγε είναι αυτοί που δεν τρώνε πίτσα; Δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι, πια, σχεδόν ερειπωμένο. Η πόρτα έχει γείρει λες και νοιώθει και αυτή την κούραση από τα χρόνια που πέρασαν. Ο κισσός έχει θεριέψει και σκεπάζει σχεδόν[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τα μπριζολάκια 4 χοιρινά μπριζολάκια λαιμού όχι πολύ μεγάλα 1 σπιτικό ζωμό ψυγείου 2 κρεμμύδια κόκκινα 2 πιπεριές κόκκινη - πράσινη 1 φλ. μπύρα[...]
Πηγή: argiro.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ στιγμή που τσιτσιρίζει στο τηγάνι κατακλύζοντας με την σκανδαλιστικά έντονη μοσχοβολιά του το χώρο, ταυτίζεται με την πιο αρχέγονη μνήμη του γευστικού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είναι μια καλή και ήρεμη εβδομάδα! Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι... πόσοι, άραγε είναι αυτοί που δεν τρώνε πίτσα; Δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ σχέση μου με την κανέλα ήταν ανέκαθεν διαταραγμένη, δεδομένου ότι πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αντιπαθώντας όσα φαγητά χαρακτηρίζονταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφράτα , τραγανά, απλά λατρεμένα! Για 30-35 κομμάτια 12 λουκάνικα φρανκφούρτης κομμένα σε τρία μέρη 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΣήμερα μαγειρεύουμε σουηδικά κεφτεδάκια... Μαζί με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ είν αι τέλεια! Συνδυάστε τα με σαλάτα μαρούλι και ρόκα και ένα ποτήρι μπύρα ή[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr(Γενικά για το Curry διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ ). Ο όρος Curry χρησιμοποιείται στην Ευρώπη για να περιγράψει μια ποικιλία φαγητών που μαγειρεύονται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠρόκειται για μια δική μας γεύση,κι εννοώ της Πελοποννήσου...γίνεται με παστό ή σύγκλινο,αυγά και ντομάτες...γυρνώντας από Κυπ/σία βρέθηκα να έχω απ'όλα αυτα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr