Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 108 συνταγές
Ιδανικό για μπουφέ, συνοδεία κρεατικών. Υλικά 2 μέτριες πατάτες 5 κολοκυθάκια 5-6 μέτρια πράσινα σπαράγγια 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 150 ml γάλα 150 γρ[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοιες τροφές να προσθέσετε στη διατροφή των παιδιών και ποιες να αφαιρέσετε; Ο αυτισμός είναι μια διαταραχή ανάπτυξης του νευρικού συστήματος, που[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr2 ψωμάκια για burger 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσια λάπα PORKY 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσιο στήθος PORKY 50 γρ. φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν νοείται πρωινό ή brunch που να μην περιλαμβάνει αυγά... και μιας και τα σπαράγγια είναι τώρα στην καλύτερη εποχή τους, να μια συνταγή για υπέροχο γεύμα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 2 ) 1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα αλάτι και πιπέρι 2 κ. σούπας βούτυρο 1 κ. σούπας soy sauce 1 κ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: sidages.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνας πολύ απλός τρόπος για να απολαύσετε μια εξαιρετική λιχουδιά. Αγοράζουμε 500 γρ. μπουτάκια κοτόπουλο χωρίς δέρμα και κόκαλο. Αλείφουμε το κάθε κομμάτι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι ψησταριές της Σεγκόβια (asadores) είναι φημισμένες: καθεμία έχει το δικό της ξυλόφουρνο, όπου ψήνονται τα lechones, τρυφερά και πεντανόστιμα γουρουνάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓΕΜΙΣΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ (Για 6 άτομα) Υλικά 6 μεγάλα σνίτσελ από στήθος γαλοπούλας 80 γραμμάρια συκωτάκια γαλοπούλας ή κοτόπουλου χοντροκομμένα 50[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 200γρ. χοιρινό φιλέτο, 1 κλωναράκι θυμάρι, 20γρ. βούτυρο, αλάτι, 50γρ. αφρό καπνιστής πατάτας (ή πουρέ πατάτας), σάλτσα Madeira (Madeira Jus), φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν ταιριάζει σε όλους η παραδοσιακή σούβλα! Και τώρα, στην αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή γιορτή του Πάσχα – γιορτή του τραπεζιού πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 2 άτομα: 4 μπριζολάκια μοσχαρίσια χωρίς κόκκαλο 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 ποτήρι ζωμό κότας 1/2 ποτήρι κρασί λευκό 2 κ.σ. παρμεζάνα (ή άλλο[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά για 4 άτομα 4 ψαρονέφρια 20 λιαστές τομάτες ½ ματσάκι ρόκα ¼ κεφαλογραβιέρα σε κομμάτια Αλάτι, πιπέρι 2 κ.σ. βούτυρο, 4 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση[...]
Πηγή: greekmasa.gr11/4/14 Ανοιξιάτικα λαχανικά στο αλουμινόχαρτο για να συνοδεύσουμε το αρνάκι ή το κατσικάκι και γιατί αγαπάμε την φρεσκάδα και τη νοστιμιά των εποχιακών[...]
Πηγή: zannetcooks.com