Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Είμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜποξάδες γεμιστοί με αρνίσιο κρέας Πρσετοιμασία: 1 ώρα και 30' !Για τα φύλλα! Υλικά 7 φλιτζάνια αλεύρι ½ φλιτζάνια λάδι ½ φλιτζάνια ρακί Νερό χλιαρό Αλάτι[...]
Πηγή: greekouzina.grΜ ια απ'τις εμπειρίες που'χα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Κρήτη ήταν να βρεθώ σε παραδοσιακά κρητικά γλέντια.Τις μέρες που ήμουν στο νησί συνέπεσαν με την[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr1 κιλό σπάλα χοιρινή 1 νεροπότηρο κρασί λευκό (κατά προτίμηση ξηρό) αλάτι, πιπέρι, κύμινο λίγο λαδι Πλένουμε και κόβουμε το κρέας, σε μπουκιές. Το αφήνουμε σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤσιγαριαστα βλήτα με φασόλια χάντρες και λουκανικο. Η συνταγή αυτή δεν είναι σχετικά απλή και εύκολη και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα όμως[...]
Πηγή: greekouzina.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι κλασική συνταγή της Σαρδηνίας και ίσως ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε το ασυνήθιστο αυτό χωνευτικό λικέρ για να το χαρείτε ή και για να το χαρίσετε στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣουχλιά και σούφερα για κρασί! Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην Κρήτη την πηχτή τη λέμε '' τσιλαδιά '' και συνοδεύει τα γιορτινά μας τραπέζια, όλο το δεκαπεντάμερο, είναι δε ιδανικός μεζές για ρακή και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤσιγαριαστα βλήτα με φασόλια χάντρες και λουκανικο. Recipe Type: Κύριο Πιάτο Cuisine: Greek Author: Greekouzina Prep time: 20 mins Cook time: 50 mins Total[...]
Πηγή: greekouzina.gr