Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]
Πηγή: caruso.grΓρήγορο και γευστικό για ουζάκι ή παρτάκι! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κρέας αστακού 20 φέτες μπεϊκον καλής ποιότητας, κομμένες στη μέση Κόβουμε το κρέας του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.gr8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνια 60 γρ. γαρίδες (περίπου από 3 των 30-40 στο κιλό) 60 γρ. (περίπου 3 τεμ.) χτένια 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: yumyum.grΓράφει η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Παναγιωτοπούλου Γεωργία Τι πρέπει να προτιμήσουμε όσον αφορά τη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα; Είναι αναγκαίο να[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑνακαλύψτε ποια θρεπτικά συστατικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς και σε ποιες τροφές θα τα βρείτε. Στις μέρες μας ο υποθυρεοειδισμός μαστίζει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ διατροφή που ακολουθούν οι μοναχοί του Αγίου Όρους είναι απλή, νόστιμη και πέρα ως πέρα υγιεινή . Βασισμένη σε αγνά υλικά, που διαθέτει σε αφθονία η ελληνική[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.grΤεμπάλ με αστακό και ρύζι Υλικά 1 αστακός, περίπου 1 κιλό (φρέσκος ή κατεψυγμένος) 450 γραμμάρια ρύζι κίτρινο 1 κρεμμύδι Αλεύρι Φρυγανιά τριμμένη Μαϊντανός[...]
Πηγή: greekouzina.gr