Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
1 χοιρινό πόδι 500 γρ.χοιρινό κεφαλάκι 250 γρ. μοσχαρίσιο κότσι 500 γρ. πατάτες 200 γρ. σέσκουλα 300 γρ. λευκά φασόλια 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 λουκάνικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 150 γρ. χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 ml μαυροδάφνη 400 ml ζωμό κοτόπουλο 700 ml νερό 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 130 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΓια 4-6 άτομα 1 συσκευασία αρακά κατεψυγμένο (1.000 γραμμάρια) ½ κιλό χοιρινό, προτιμότερο από μπούτι, κομμένο κομματάκια 3-4 εκ. 3 φρέσκα κρεμμύδια,[...]
Πηγή: sidagi.grAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.grΤζουλαμάς λοιπόν. Ναι αυτό είναι το όνομά του και είναι πολύ αγαπημένο φαγητό- γλυκό στη Μεσαρά. Ξετρελαίνονται για αυτό όλοι ανεξαιρέτως. Στα δικά μου τα μέρη[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΈνα υπέροχο πιλάφι που συνοδεύει τα περισσότερα φαγητά μας με κρέας μου αρέσει και σκέτο με γιαούρτι, όσο για τα ρεβίθια αποθηκεύω βρασμένα στην κατάψυξη σε[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 300 γρ. φακές 300 γρ. ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε κυβάκια περίπου 1[...]
Πηγή: cookingbook.grΡύζι με φανταστικά αρώματα και μια ξεχωριστή γεύση! Υλικά για 4 άτομα: 500 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα ή μπασμάτι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grMια συνταγή από την ΣΕΪΛΑ ΑΜΙΡΙ στην Τεχεράνη του Ιράν Υλικά: 1 κούπα μαυροφάσουλα 1 κούπα άσπρα φασόλια 1 ½ κιλό βοδινό με κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr7/11/13 Ένα Νιγηριανό πιάτο και γενικά δημοφιλές στην Δυτική Αφρική, Λιβηρία, Γκάνα, Σιέρα Λεόνε, αλλά εύκολο,να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μιας[...]
Πηγή: zannetcooks.com