Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Μπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλησπερα! Ηρθε η ωρα για τις προτασεις αυτης της εβδομαδας! Δευτέρα: Φασόλια με κους κους Τρίτη: Ψαροκροκέτες σπιτικές Τετάρτη: Μπάμιες Πέμπτη: Κοχύλες με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπέρα σε όλη την μπλογκογειτονιά. Σήμερα, θα σας δείξω μια σαλάτα που έφτιαξα προχθές και που είναι πραγματικά αυτό που λέμε "τεσσάρων εποχών". Τί εννοώ;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπρρρρρ! Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη! Σήμερα το πρωί, όταν πήγα την Ιωάννα μας στο σχολείο πάγωσα κυριολεκτικά... φυσούσε ένας αέρας, τρελλός και κρύος!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν για πρώτη φορά πριν κάμποσα χρόνια διάβασα σ’ ένα περιοδικό με θέματα υγείας διατροφής κλπ -δεν θυμάμαι αν ήταν το συνονόματό μου το VITA-για τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπλό και οικονομικό πιάτο της εποχής. Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών με ρύζι δίνει πάντα νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά πιάτα. Στην κρητική κουζίνα είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜας προμηθεύει με σχεδόν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Το πορτοκάλι είναι φρούτο που καρπίζει από το δέντρο πορτοκαλιά. Είναι[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φύλλο δάφνης 1 χούφτα κουκουνάρια 1 κον-κασέ 300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο 300 γραμμάρια φύλλα από σπανάκι χοντροκομμένα Αλάτι Πιπέρι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια 1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας 1 ματσάκι άνηθο 1 μικρό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΓευστικές Διαδρομές με το Chef στον αέρα .Σε αυτό το επεισόδιο έχουμε -Χοιρινό με ρεβύθια-Σταμναγκάθι σαλάτα -Κεφτεδάκια Ξινομυζήθρας =Κρητική κουζίνα απο την[...]
Ωραίες εικόνες όμως δεν βλέπεις κοιτώντας μόνο προς την λίμνη αλλά και προς τα σπίτια. Μου αρέσουν οι πόλεις που τα δημόσια κτίρια είναι σε παραδοσιακά ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣερβίρετε στα Σφακιά (Ανώπολη) την παραμονή των γάμων με άφθονο κρασί. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό 250 γραμμ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 αυτί γουρουνιού 500γραμμ (ορέχα) 1 κομμάτι χαμόν 50 γραμμ (curado,Proschiuto) 1 ουρά γουρουνιού 100γραμμ 1 κομμάτι μοσχάρι 100 γραμμ (μορθίγιο) 1 τεμ πλευρά[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαι μιας και ως γνωστόν οι άντρες θέλουν πάντα ένα κρεατικό στο τραπέζι τους, δεν μπορούσα να αφήσω τα αχνιστά ρεβυθάκια μου δίχως ένα συνοδευτικό. Ανοίγω ,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1 φλιτζ. ρεβίθια βρασμένα, 1 φλιτζ. χοιρινό κιμά (διπλοπερασμένο), 1 κρεμμύδι, 1 κουταλάκι κύμινο (αρτισιά), 1 κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη, 1 κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami