Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τις προάλλες βρεθήκαμε μετά από μπαρότσαρκα στο “Σαν Φρανσίσκο“, ένα νεο-χίπικο σαντουιτσάδικο στον Κεραμεικό που φτιάχνει ίσως τα καλύτερα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠριν από κάθε ελληνικό φαγοπότι, υπάρχει πάντα η “ιεροτελεστία” των μεζέδων. Στρώνουμε το τραπέζι, βγάζουμε τα τσίπουρα και τις μπύρες και φυσικά δεν λείπουν[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα! Η Πρωτοχρονιά έφτασε σχεδόν και σίγουρα η οργάνωση του τραπεζιού της παραμονής αλλά και του πρώτου γεύματος της χρονιάς είναι απαραίτητη για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500γρ. σπαλομπριζόλα ή κόντρα 200γρ. τυρί τσένταρ 2 πιπεριές 2 κρεμμύδια Μανιτάρια Διαφορά σαλατικά Ψωμί / Τσιαπάτα Μαγιονέζα Κέτσαπ Μουστάρδα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠολύ εύκολες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά σας,για σνακ,το σχολείο ή και τα πάρτι σας με αγνά και απλά υλικά που όλοι έχουμε στο ψυγείο[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr3 ή 4 μικρές χοιρινές μπριζόλες άνευ οστού (υπολογίστε 120 με 150 γραμμάρια χοιρινό το άτομο) 500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια (1 συσκευασία), καφέ χρώματος*,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr(Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα λίγο νωρίτερα στην αγγλική σελίδα του blog μου εδώ κι εδώ ) Πολλοί ισχυρίζονται ότι το πώς φτιάχνει κάποιος μια ομελέτα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ σχέση μου με τ' αβγά ήταν πάντα ταραχώδης. Είναι κάτι σαν σχέση αγάπης-μίσους, η οποία κρατάει πολλά χρόνια. Είχαμε τις καλές μας στιγμές (τα τηγανητά αβγά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠίτσα εξπρές δηλαδή!! Ένα πανεύκολο μεζεδάκι-σνακ, χωρίς καθόλου κόπο! Ιδανικό και για να συνοδέψει τα όσπρια ή τα λαδερά μας. Σαν βάση πίτσας χρησιμοποιούμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Η Πρωτοχρονιά έφτασε σχεδόν και σίγουρα η οργάνωση του τραπεζιού της παραμονής αλλά και του πρώτου γεύματος της χρονιάς είναι απαραίτητη για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά κόκκινη 5-6 ασπρομανίταρα μεγάλα 4 πατάτες 2 χωριάτικα λουκάνικα (χωρίς το περίβλημα) 2 αβγά 1/2 φλ. γάλα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΚροστίνι με πατέ από συκωτάκια πουλιών, αρωματισμένα με φασκόμηλο Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου, η Τοσκάνη που[...]
Πηγή: pandespani.com