κοτοπουλο κοκκινιστο αργυρω | σουβλακια στο φουρνο | μαγειριτσα αργυρω | επικαλυψη κεικ | κανελονια αργυρω | σπανακοπιτα βεφας αλεξιαδου | χοιρινο πρασοσελινο στη χυτρα | βολβοι τουρσι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις χυλοπιτες

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτεδάκια Φάβας

Ένα υπέροχο, χορτοφαγικό μεζεδάκι, πολύ νόστιμο και χορταστικό. Ετοιμάζεται πανεύκολα και πολύ γρήγορα. Ιδανικό πιάτο για περιόδους νηστείας αλλά και ένα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
lixoudis.gr//ΠΗΧΤΗ

ΠΗΧΤΗ Υλικα: 2 ποδια μοσχαρισια η΄χοιρινά 1 κρεμμυδι ολοκληρο καθαρισμενο 5 σκελιδες σκόρδο ολοκληρες 1κλαρακι σελερι 1καροτο καθαρισμενο 2-3 σπορους[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr

Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Βότανα  και  μπαχαρικά

ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μουσταρδομαγιονέζα με αγγουράκι τουρσί

6 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. μουστάρδα 10 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 πρέζα πιπέρι καγιέν πιπέρι αλάτι Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσί[...]

Πηγή: cooklos.gr
Η διατροφή την Καθαρά Δευτέρα

Γράφει η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Παναγιωτοπούλου Γεωργία Τι πρέπει να προτιμήσουμε όσον αφορά τη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα; Είναι αναγκαίο να[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τσικνοπέμπτη ! 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά[...]

Αναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]

Πηγή: sintayes.gr
Τουρκία: Φαγητό του δρόμου

Όταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) ♦♦ LIMONI SOTTO[...]

ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελληνικής Γης

Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Γλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.)+ΤΟΥΡΣΙ

Γλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.) Η αντράκλα ή γλυστρίδα ή τρεβλό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό χορταρικό που φύεται σε λαχανόκηπους και μπορεί να αποτελέσει μια[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Μπριζόλες µοσχαρίσιες µε σάλτσα λαδορίγανης

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Mαριναρισμένος σολομός στην σχάρα, με πουρέ από[...]

Καλώς σας βρίσκω και πάλι αγαπημένοι μου! Τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα , όλο και πιο πολύ αρχίζουμε να μπαίνουμε στο[...]

Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr
Διπλώνουν τα φύλλα, να διπλώσουν κι οι χαρές

Ακόμα ψάχνω να δω αν η εμμονή μου να διπλώνω κάθε χρόνο καμιά εκατοστή λαχανοντολμάδες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ήταν απλά μια δική μας συνήθεια ή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φωτιά στα κόκκινα!

Το καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαθαίνοντας απ' τους Πόντιους: χαψοτήγανο

Πέρα από τον γαστρονομικό τους πλούτο, οι ρετσέτες της κουζίνας του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν και σπάνιο μάθημα οικιακής οικονομίας. Ανέκαθεν στην[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μόνοι ετοιμάζουμε πράσινες ελιές

Ξεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λάχανο τουρσί: το καλύτερο προβιοτικό

Το λάχανο είναι το φυσικό σαπούνι για τον οργανισμό μας. Αυτή είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που έχει, αλλά είναι η πιο σημαντική. Το λάχανο, αφού περάσει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπαχαρικά... αρώματα και γεύσεις, μέρος 2ο

Καλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΠΑΝΣΕΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ

500 γρ. πανσέτες χωρίς κόκκαλο PORKY 100 γρ. μέλι 50 ml σόγια SAUCE 20 γρ. σουσάμι 40 ml. λευκό κρασί 300 γρ. αγκινάρα τουρσί ½ λεμόνι Βιολογικό έξτρα[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
10 τρόποι να μαγειρέψετε με μήλα

ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας τους και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους για να εντάξουμε[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy