Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Έχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣυνταγή 1η Κουνελάκι με μπύρα,δενδρολίβανο και μουστάρδα(από την Σύρο) Υλικά & Εκτέλεση Μπουτάκια κουνελιού σοταρισμένα,με αλάτι και πιπέρι σε λάδι.[...]
Πηγή: greekmasa.grΠιάτο ασφαλώς για μια πιο ξεχωριστή περίσταση. Ίσως και για το δείπνο των Χριστουγέννων. Συγκρίνετέ το με τις « Κουνέλι με λευκό σταφύλι » και αποφασίστε προς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚουνέλι από την Κρήτη με μπόλικο σκορδάκι και δεντρολίβανο...τέλειο! 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζάνι λευκό κρασί 2 κλαδιά φρέσκο δενδρολίβανο 4[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπό το The Food Project www.thefoodproject.gr Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί[...]
Στα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ: 1 κουνέλι (περίπου 1500 γρ.) 150 γρ. κεφαλοτύρι 2 κ.σ. κορν-φλάουρ 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κλαράκι δενδρολίβανο 1 φύλλο δάφνη (βάγια) 2 λεμόνια 3 κ.σ[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με κάστανα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα χαρούμενο σύννεφο κινείται σαν ατριμάριστο μπαλόνι σε χαλαρό σπινακόξυλο. Λοξοκοιτάζει απ’ το ανοικτό παράθυρο τη διάθεση του σπιτιού να βεβαιωθεί πως η[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 κουνέλι σε κομμάτια 1 ποτήρι μπύρα 1 χούφτα φύλλα δενδρολίβανο 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα Εκτέλεση συνταγής Αλατοπιπερώνουμε καλά το κουνέλι και το[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 κουνέλι (ολόκληρο, κεφάλι και συκώτι συμπεριλαμβανομένων) 300 γρ πέννες, λείες εξωτερικά, χωρίς ρίγες (μωρέ και 400 ή και 500 γρ, αν το μαγειρέψουμε αλά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουνέλι 1300 γρ.περιπου με τα εντοσθια 1 κομμάτι μοσχαρίσιο συκώτι 150 γρ. ρυζι σπυρωτο ή αλλο της αρεσκείας σας πιπεριά κόκκινη και πράσινη 2 κουταλίες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr