κουλουρακια μελιου ακης | ρεβυθια σουπα συνταγες kokkinista | βαφλες νικολαου | παγωτο με ζαχςρουχο γαλα | γαυρος παντρεμενος συνταγη | ζαμπονοτιροπιτα με φυλο κρουστας | τι γλυκο να κανω με μαρμελαδα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κερασι κεφαλοτυρι

Βρέθηκαν 66 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Με salsa verde: πατατοσαλάτα μεσογειακή

Θεωρείται κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψαρικά. Στην πραγματικότητα μοιάζει να έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή, όπου συνήθιζαν να συνοδεύουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ  ♦♦  SALSA AL PREZZEMOLO

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ Απο σήμερα και μέχρι και την παραμονή του Πάσχα, θα σας παρουσιάσω μερικές σαλάτες, τις οποίες μπορείτε να παρουσιάσετε και στο πασχαλινό σας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο!

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Tο κουνέλι του Ψιλάκη

Η συνταγή της Καλής Δοξιάδη , για το απλό και πολύ νόστιμο κρητικό κουνέλι, μας θύμισε τούτη την πιο περίπλοκη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδοχή ψητού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τον μέθυσα, με μάγεψε

Δεν γοητεύτηκα ποτέ από τα γραφόμενα υπό της Τζούλια Τσάιλντ. Μπορεί κάπως να με κέντρισε η προσωπικότητά της αλλά πέραν αυτού ουδέν. Παρεμβαίνει κι ο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κάπαρη: σε όλα συγκλονιστική

Κι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΑΛΑ ΠΙΤΣΑΪΟΛΑ (CARNE ALLA PIZZAIOLA)

Η ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της σήμερα, με μία αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη που φτιάξαμε ακολουθώντας τη συνταγή της Accademia Italiana[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Βόλτα...Καπνιστή Χοιρινή Μπριζόλα και[...]

Όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, οι βόλτες τελευταίως μας οδηγούν σε περιοχές της ευρύτερης Αθήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα, που από τύχη ανακαλύπτουμε[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare) αλα Pandespani

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Πατατοσαλάτα με καπνιστή πέστροφα

Ένα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μοσχαράκι λεμονάτο μούρλια

Ένα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και γαλοπούλα

Για 2-4 άτομα 4 πατάτες μεγάλες 6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες 100 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες 150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο 2 κουταλιά της[...]

Πηγή: sidagi.gr
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα verde

4 χοιρινές μπριζόλες λαιμό χωρίς κόκαλο Για τη μαρινάδα 2 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. πάπρικα 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν 2 κ.σ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μπριζόλες χοιρινές με βελούδινη σάλτσα λεμονιού[...]

Με το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ψαρονέφρι α λα Γρέκα

Η συνταγή είναι δικής μου αποκλειστικής έμπνευσης. Πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων γι αυτό και το έβγαλα α λα Γκρέκα.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
σνίτσελ βιενουά: 10+1 απλά μυστικά για τέλειο[...]

Το σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]

Πηγή: pandespani.com
Γιουβαρλάκια της γιαγιάς

Mια διαφορετική συνταγή για γιουβαρλάκια! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σούπες Όλες οι συνταγές 1 κιλό κιμά βοδινό 2 αυγά 2[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Τσικνοπέμπτη ! 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά[...]

Αναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]

Πηγή: sintayes.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy