ρυζογαλο αργυρως | φιλετο χοιρινο αργυρω | τσις κεικ | νηστισιμες σαλατες | μηλοπιτακια ονειρο | τσιζκεικ πετρετζικης | φιλετο χοιρινο αλα κρεμ | κρεμα για μπισκοτογλυκο | τσουρεκι παρλιαρος ευκολο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μαυροκουκι καρυδα κοτοπουλο

Βρέθηκαν 47 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Φαγητό στο εστιατόριο της Villa Nobelos

Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr

Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Κανιόκες ξανά!

Είχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tempura αστακού

Υλικά (για 1 άτομο) 1 μικρός αστακός 4-5 σπαράγγια (κομμένα στα δύο) 4-5 μανιτάρια (απλά ή shiitake) 1 μελιτζάνα (σε ροδέλες) 1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπάνιο στο Τηγάνι

Το Τηγάνι είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στην περιοχή της Κυνουρίας. Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι κι όσες φορές ρώτησα, κανείς δεν ήξερε να μου πει.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Λαχανοντολμάδες γεμιστοί με αστακό, γαρίδες και[...]

Από το βιβλίο «Ο σέντερ φορ δολοφονήθηκε το σούρουπο»: Η συνταγή αυτή χαρακτηρίζει τον Καρβάλιο, εφόσον συνδυάζει την αγάπη του για την παραδοσιακή καταλάνικη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γιορτή Τσακώνικης μελιτζάνας

Στις 29 Αυγούστου θα γίνει στο γραφικό λιμανάκι της Πλάκας η 12η Γιορτή Τσακώνικης Μελιτζάνας Λεωνιδίου. Η γιορτή της τσακώνικης μελιτζάνας έχει γίνει πλέον[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ποιό κρασί πάει με..

Ορεκτικά Εκεί συνήθως επιλέγουμε κρασιά με λεπτό άρωμα, λευκά ή ροζέ. Ενα μοσχοφίλερο ή μία σαμπάνια. Η πείρα όμως μου έχει δείξει ότι στην Ελλάδα δεν την[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μπουκιές αστακού

Γρήγορο και γευστικό για ουζάκι ή παρτάκι! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κρέας αστακού 20 φέτες μπεϊκον καλής ποιότητας, κομμένες στη μέση Κόβουμε το κρέας του[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Mostly Martha

Mostly Martha λοιπόν. Γερμανική. Μην ξυνίζετε τα μούτρα. Καμία σχέση με Φασμπίτερ ή Βέντερς. Η ώρα κυλά ευχάριστα. Tης Sandra Nettelbeck (η σκηνοθεσία ρε).[...]

Πηγή: greekcook.gr
Οδοιπορικό φαγητού για ιστιοπλόους ....και μη

Κύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]

Πηγή: greekcook.gr
Ψάρι Γκιούλμπασι

Γκιούλμπασι κατάλληλο για όσους έχουν αδυναμία στα θαλασσινά. Να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο ψάρι (τύπου αστακόψαρο) λάδι λεμόνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μακαρόνια με κιμά και άλλα μυρωδικά (6 άτομα)

Πολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

Τώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Τα 8 ακριβότερα φαγητά του κόσμου!

8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy