Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο κεφαλόπουλο, σε μας, τους βόρειους και τους μικρασιάτες, είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι. Από αυτό προέρχονται δυο από τους καλύτερους μεζέδες της κουζίνας[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 λαγός (3 κιλά περίπου) κομμένος σε κομμάτια, 4-5 κουταλιές κονιάκ, 1 ½ – 2 φλ. κρασί κόκκινο, 2 σκελίδες σκόρδο, ½ κιλό μικρά κρεμμυδάκια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συγγραφέας κα Στέλλα Σπανού , ύστερα από πρόταση και προτροπή της Πηνελόπης (εξαιρετική η ιδέα σου Λόπε, ευχαριστούμε!), μας έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΔιασκευή ηπειρώτικης συνταγής Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός, καθαρισμένος, με το συκώτι του ή 3-4 συκωτάκια πουλιών Μαρινάδα Χυμός από 1 λεμόνι 1 φλιτζ. ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην ονομασία τους, την πήραν από την λατινική λέξη calenda, που διαμορφώθηκε από το ελληνικό ρήμα καλώ. Παιδιά, κατά ομάδες, περιφέρονταν και περιφέρονται στα[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr