Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Σήμερα έκανα ένα ακόμα παραδοσιακό φαγητό με βάση το χοιρινό. Το φαγητό αυτό προέρχεται από το Βόλο και φυσικά η νοστιμιά του είναι αφάνταστη. Δεν το προτείνω[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΌταν πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα πάει στην Τσαγκαράδα και στην Πορταριά, στο Πήλιο, αυτό που μου είχαν πει να φάω ήταν στο Σπετζοφάϊ, άγνωστο τότε σε μένα.[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΣήμερα είπαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή συνταγή, ιδιαίτερης και ξεχωριστής νοστιμιάς που σίγουρα τόσο νόστιμο σουβλάκι δεν έχετε φάει ποτέ. Ας δούμε όμως βήμα[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΣήμερα θα σας παρουσιάσουμε αυθεντικά ένα γνήσιο παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας, έτσι όπως μας το περιέγραψε μια γιαγιά ενός χωριού. Το αποτέλεσμα θα μας[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΑυτή είναι μια ακόμη Ελληνική Παραδοσιακή Συνταγή η οποία δείχνει ότι η παράδοση στη διατροφή των Ελλήνων, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Δεν είναι, άλλωστε[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤα αυθεντικά Σμυρνέικα σουτζουκάκια δεν έχουν το ψήσιμο στο φούρνο ως τρόπο μαγειρέματος αλλά την κατσαρόλα και παραδοσιακά τον ταβά και έχουν μεγάλη ποσότητα[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤο Πορτοκαλοπίπερο, είναι μια λέξη που κατά τύχη άκουσα πριν 10 ημέρες περίπου. Φρόντισα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το μπαχαρικό που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤώρα τελευταία δοκιμάζω την Παραδοσιακή Μεσσηνιακή κουζίνα και κάθε φορά που κάνω μια συνταγή, τόσο την εκτιμώ περισσότερο. Πολλοί κάνουν παραπλήσιες συνταγές.[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΝα μια συνταγή, που κάναμε και τελικά αποδείστηκε και χορταστική, αλλά και προτότυπη, αφού την ξεκινήσαμε να συνοδεύσει το κυρίως φαγητό και από μόνη της ήταν[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤις Κυριακές που υπάρχει λίγος χρόνος πιο ελεύθερος, φτιάχνω φαγητά που να μου αρέσουν και την επόμενη ημέρα να τα μοιράζομαι μαζί σας. Δείτε λοιπόν τις[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΌταν έκανα αυτή τη συνταγή, είπα να την ονομάσω Θεϊκή συνταγή, αλλά αυτό έχει πολυφορεθεί. Θα την ονομάσω απλά Ε-ΚΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ !!! Μετά το φαγητό έλεγα, η γεύση[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤο Σουβλάκι, το καθημερινό σουβλάκι, το καλαμάκι, που κάποτε το αγοράζαμε με 1 €, ενώ σήμερα η τιμή του έχει σχεδίον διπλασιαστεί, είναι μια συνηθισμένη[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΗ μπριζόλα είτε είναι χοιρινή, είτε είναι μοσχαρίσια, χρειάζεται την ανάλογη τεχνική στη μαρινάδα ώστε να γίνει κάτι διαφορετικό ! Να γίνει μια μπριζόλα που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr