Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά Για το σνίτσελ 500γρ. μοσχαρίσιο σνίτσελ 3κ.σ μουστάρδα απαλή (Squeeze) KALAMATA PAPADIMITRIOU 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά χτυπημένα με[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΜια πεντανόστιμη ασιατική συνταγή. Νούντλς με μοσχάρι και λαχανικά, τα οποία περιχύνετε με μια υπέροχη σάλτσα σόγιας, τζίντζερ και μελιού. Πασπαλίζετε με[...]
Πηγή: xrysessyntages.com