Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά: 500 gr χοιρινός κιμάς 250 gr πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί ½ κουταλάκι κύμινο φρέσκο βούτυρο γάλακτος χυμό ενός λεμονιού 1 ποτήρι[...]
Πηγή: loukoulos.comΥλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]
Πηγή: loukoulos.comΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comΝερό γιατί είναι σημαντικό και πόσο πρέπει να πίνουμε Το νερό είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί το 60% του βάρους του σώματός μας. Ένας ενήλικας θέλει περίπου[...]
Πηγή: loukoulos.comΑν και οι επιλογές φαγητού που κάνεις καθημερινά θέλεις να είναι αντιπροσωπευτικές μιας υγιεινής διατροφής, η αλήθεια είναι πως δεν τα καταφέρνεις πάντα.[...]
Πηγή: loukoulos.comΑν και οι επιλογές φαγητού που κάνεις καθημερινά θέλεις να είναι αντιπροσωπευτικές μιας υγιεινής διατροφής, η αλήθεια είναι πως δεν τα καταφέρνεις πάντα.[...]
Πηγή: loukoulos.comΝερό γιατί είναι σημαντικό και πόσο πρέπει να πίνουμε Το νερό είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί το 60% του βάρους του σώματός μας. Ένας ενήλικας θέλει[...]
Πηγή: loukoulos.comΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comΥλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]
Πηγή: loukoulos.com