Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 450-500 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου, ξεπαγωμένα (Cod fillets), 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μεγάλο αβγό ελαφρά χτυπημένο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαι σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το περιεχόμενο μιας πίτας εξαντλείται μεταξύ κρέατος, πουλερικών, λαχανικών και φρούτων, οι ακόλαστες γαστριμαργικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι με τις παραδόσεις συμφωνώ και με τη νηστεία και αυτή τη στιγμή δύο μπακαλιάροι τροφαντοί, διαλεγμένοι με νεoαποκτηθεία γνώση και μεγίστη παρατηρητικότητα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μικρό φύλλο παστό μπακαλιάρο περίπου 700γρ. 2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι για πιλάφι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌλες τις προηγούμενες μερες δεν σταματησαμε να τρωμε κρεατικά. Έτσι την εβδομαδα που μολις περασε το μενου περιλαμβανε κυρίως λαχανικά και όσπρια αλλά και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΓιατί όχι και ταρτάκια με χόρτα; Τα χόρτα είναι άφθονα αυτό τον καιρό. Μια μικρή βόλτα στην εξοχή και γεμίζουμε ολόκληρες τσάντες. Καυκαλήθρες, μάραθα,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;;; Είστε όλοι καλά;; Είμαι σίγουρη ότι ετοιμάζεστε για την μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού αλλά και για την μπακαλιαροφαγία!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠέρσι το καλοκαίρι ψάχνοντας στα ράφια κεντρικού βιβλιοπωλείου ανακάλυψα ένα βιβλίο μαγειρικής με τον παραπάνω τίτλο. Ένα απλό ξεφύλλισμα ήταν αρκετό για να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνας γευστικός τρόπος για να χρησιμοποιούμε τον παστό μπακαλιάρο εκτός από σκορδαλιά. Τι χρειαζόμαστε: 1 μικρό φύλλο παστό μπακαλιάρο 3-4 φλιτζάνια του καφέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜερικοί μερακλήδες το πίνουν και με το φαγητό. Όταν κάτι μας ευχαριστεί, νομίζω ότι οι τύποι δεν μετράνε... Για τα μεζεδάκια τώρα: Το τσίπουρο χρειάζεται[...]
Πηγή: greekcook.grΓεια σας ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Μετά από 1 εβδομάδα κουραστική με, στρώσιμο κρεβατιού,μ μπάτσελορ και γάμο μετά.............. θέλω[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.gr