Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Υλικά (4-6 μερίδες) : 1 λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά ξύδι 3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί 1 1/2 κούπας λάδι αλάτι 3 φύλλα δάφνης 6-8 κόκκοι μπαχάρι 6-8 κόκκοι[...]
Πηγή: yumyum.gr6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]
Πηγή: gastronomos.grΔιασκευή από μακεδονίτικη συνταγή. Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός κομμένος σε μερίδες 2/3 φλιτζ. ξίδι από κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζ. Μαυροδάφνη 1 πιπεριά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4- 6 άτομα 1 λαγός 1 ½ – 2 κιλά περίπου σε μερίδες 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 400 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μέτριος λαγός 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 300 γρ. μανιτάρια ολόκληρα 1 κουταλιά βούτυρο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι Για τη μαρινάδα 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami'Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι όσοι έχουμε βαφτιστήρια θα κρατήσουμε ζωντανή τη παράδοση και θα τους αγοράσουμε την καθιερωμένη λαμπάδα, το τσουρέκι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή Ανάσταση πέρασα να σας πω, με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ κι ΕΥΤΥΧΙΑ για όλο τον κόσμο... Εύχομαι να περάσουμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται, με ανθρώπους που αγαπάμε και[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.com‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚουνέλι σε σάλτσα λαγού, και όχι, μην μπερδευτείτε με το γνωστο λαγωτό που γίνεται κατά τόπους και ειδικά στην Αρκαδία με διάφορα κρέατα. Δεν βάζουμε κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.com1 Λαγός του 1 κιλού 250γρ. μανιτάρια 250γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 κρεμμύδι 1 λεμόνι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κούπα ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Ανδρέας Λαγός είναι όλο πρωτότυπες ιδέες. Δοκιμάστε αυτό το Λαχματζούν με μάραθο και καλαθάκι Λήμνου και θα καταλάβετε! Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαθώς πλησιάζει το Πάσχα, ετοιμάζω διάφορα πραγματάκια για να στολίσω το σπίτι γιορτινά! Θα σας δείξω σήμερα τα αυγουλάκια που έφτιαξα από εφημερίδες, με πολύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr