Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 350-400 γραμμάρια ψωμί 500 γραμμάρια βοδινό και 500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (αφαιρέστε την φύτρα για να μην[...]
Πηγή: greekcook.grΤο σουσάμι και τα προϊόντα του αποτελούν τρόφιμα μεγάλης διατροφικής αξίας, διότι περιέχουν υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη. Το σουσάμι είναι ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤην Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή, η Μεγάλη Τεσσαρακοστή, η νηστεία των 40 ημερών-για την ακρίβεια είναι 48-πριν την Κυριακή του Πάσχα. Αυτή η Δευτέρα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣυνταγές Όλες οι συνταγές Φαγητά Αυγά Ζυμαρικά & Ρύζι Ζύμες Κρεατικά Λαχανικά Όσπρια Πίτες Σαλάτες Τυριά & Φρούτα Ψάρι & Θαλασσινά Γλυκά Γλυκές[...]
Πηγή: tastefull.grΤο 2015 ήρθε με αρκετή φόρα με πολλά άσχημα και πολλά καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τα καλά και όλα τα άσχημα να σταματήσουν εδώ. Κι επειδή όπως λέει ο λαός[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓράφει η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Παναγιωτοπούλου Γεωργία Τι πρέπει να προτιμήσουμε όσον αφορά τη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα; Είναι αναγκαίο να[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠριν λίγες μέρες όπως σας έλεγα, βρέθηκα στην Κέρκυρα με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο είμαι μέλος. Το περίμενα πώς και πώς για να πω την αλήθεια, γιατί[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓράφει η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Παναγιωτοπούλου Γεωργία Τι πρέπει να προτιμήσουμε όσον αφορά τη διατροφή μας την Καθαρά Δευτέρα; Είναι αναγκαίο να[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟ τίτλος 700 + 1 ... σαφώς και δεν κάνει για τίτλος κάποιου μαγειρικού πονήματος (!) αλλά είναι τίτλος για τις 700 αναρτήσεις (με τελευταία αυτή για το κέικ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο περγαμόντο δεν έχει σαφή καταγωγή και οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μετάλλαξη άλλων εσπεριδοειδών. Βάσει γενετικών αναλύσεων[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Με τη μεγάλη συγκίνηση εξαιτίας τόσων θανάτων πρόσφατα, από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέχρι τον Γιώργο Κοτανίδη, τόσο απρόσμενοι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα μικρό ατύχημα που με κρατάει στο σπίτι οδήγησε σε μια προσπάθεια τακτοποίησης για να περνάει και η ώρα. Κι εκεί, στις ανασκαφές μέσα, σε κουτιά και[...]
Πηγή: bostanistas.gr14 Σεπτεμβρίου. Η Εκκλησία μας τιμά την ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Μεγάλη εορτή για τους χριστιανούς αλλά και μεγάλη νηστεία!!!! Ξηροφαγία, για την[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΗ ΠΟΛΈΝΤΑ Η πολέντα, ειναι ενα παρασκευασμα απο χοντροαλεσμενο αλευρι δημητριακων, συνηθως καλαμποκιου, νερο και λιγο αλατι. Θα μπορουσαμε να την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr