Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Συνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΚαλησπερα! Αλλη μια εβδομαδα εφτασε στο τελος της και ηρθε η ωρα για τον εβδομαδιαιο προγραμματισμό. Εχουμε και λεμε λοιπόν: Δευτερα: Ψαρόσουπα Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΦτάσαμε στο τέλος...Σ' αυτήν την τελευταία αναφορά μου για το σπιτάκι μας στο βουνό,θα σας δείξω την τραπεζαρία,την πιο αγαπημένη μου γωνιά! Όλη αυτή η[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΜε λένε Τάσο ,είμαι παντρεμένος και κερατώνω την γυναίκα μου με την πρώτη ευκαιρία. Ξέρω ότι όλες θα αρχίσετε να με βρίζετε και να λέτε ότι αυτό που κάνω δεν[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο κουνέλι το τρώμε πολύ στην Κρήτη. Ειδικά όταν είναι σπιτικό είναι ακόμη καλύτερο, αν και το κρέας του μπορεί να είναι λίγο πιο σκληρό. Μέχρι τώρα το έχουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚουνέλι λεμονάτο με ρίγανη Απλή, νόστιμη και γρήγορη συνταγή. Πρόκειται για ένα κρέας που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς εκτός από νόστιμο, δεν έχει λιπαρά και[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΧαρίστε στα παιδιά τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία και αφήστε τα να ζήσουν μαγικές στιγμές παρέα με τον Αι Βασίλη, χιονάνθρωπους, καλικάντζαρους,[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΤο κρέας του κουνελιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κρητικής διατροφής και μαγειρεύεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Άλλωστε συνηθίζουμε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή σήμερα δεν έχει, θα εξηγηθώ αμέσως πιο κάτω. Επιτρέψτε μου όμως προκαταρκτικά να κάνω μιαν έκκληση: Αποκηρύξτε την κοτομάζα. Ξέρω, είναι βολικές οι[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά 1 κουνέλι 1800-2000 γρ., σε μερίδες 1 1/2 φλ.τσ. ζωμό κοτόπουλου ή νερό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. πάπρικα γλυκειά 1 φλ.τσ. λευκό κρασί 4 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μεγάλωσε στην Πάρο. Στο νησιώτικο εορταστικό τραπέζι πρωταγωνιστούσε το γεμιστό κουνέλι, το πατούδο: η καλή σχέση με τις παιδικές της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα θαυμάσιο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Τα μισά από τα κουνέλια που εκτρέφονται στην Ελλάδα, βρίσκονται στην Κρήτη! Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο αν λάβουμε υπόψη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κουνέλια βάρους περίπου 1.500 γραμμάρια το καθένα 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml σπιτικός ζωμός κοτόπουλου (δείτε τη συνταγή) ½[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι το αγαπημένο φαγητό της Αχτίδας μου και μου το ζήτησε σήμερα την ώρα που γυρίζαμε απο τη μητέρα της. Αν και είχα κάνει μακαρονάδα της το σκάρωσα στα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μερίδες (μεγέθους μανταρινιού) κρέας της επιλογής μας άπαχο 2 μικρά καρότα 1/4 μιας μέτριας σελινόριζας 2-3 κλαδάκια σέλινο 1 μικρό[...]
Πηγή: dietrecipes.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣήμερα στο ψούμνισμαν ήβρα φρέσκον κούνελλι (σορρυ Πασχαλίνα) τζιαι Κυπριακές πατάτες με κοτσινόχωμαν πανω. Χαλάλιν τα 3.99 το κίλον, παπούτσιν που τον τόπον[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr