Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Ένα καταπληκτικό ορεκτικό για το τραπέζι σας. Συνταγή : Τασούλα Κουφοπούλου Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄ Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι λούτσοι έχουν πιo προκλητική όψη κι απ’ τ’ όνομά τους. Είναι η μεσογειακή παραλλαγή του φημισμένου μπαρακούντα των τροπικών, αλλά δεν φτάνουν στα μεγέθη[...]
Πηγή: pandespani.comΟι λούτσοι έχουν πιo προκλητική όψη κι απ’ τ’ όνομά τους. Είναι η μεσογειακή παραλλαγή του φημισμένου μπαρακούντα των τροπικών, αλλά δεν φτάνουν στα μεγέθη[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για τη βάση 300 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 200 γρ. βούτυρο 1 αυγό 1 πρέζα ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση 1 συσκευασία Καπνιστό Χωριάτικο Λουκάνικο Μουτεβελής[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά λουκάνικα: 1 κιλό χοιρινά λευκό κρασί: 1 ποτήρι φινόκιο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες σέλινο: 1 κλωνάρι (μόνο τα φύλλα) πράσο: 1 κομμένο σε λεπτές[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ τελευταία Κυριακή που τρώμε κρέας,έως το Πάσχα, είναι η αυριανή σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολόγιο,αφού η επόμενη Κυριακή είναι της Τυρινής. Σήμερα την ώρα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει χοιρινά μαριναρισμένα μπριζολάκια με φινόκιο σε 4 λεπτά!
500 γρ. γαρίδες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κολοκύθι 1/2 σελινόριζα 1 φινόκιο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1/2 φλ. λευκό κρασί 1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.grμπριζόλες μοσχαρίσιες κόντρα μοσχαρίσιο φιλέτο σε φέτες λουκάνικα μαύρου χοίρου λουκάνικα Μάνης σουβλάκια χοιρινά αλάτι πιπέρι Pepper steak sauce για τα ψητά[...]
Πηγή: argiro.gr