Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε καλά τα Χριστούγεννα! Το μπουτάκι αυτό, το είχα φτιάξει πέρυσι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλημέρα σας! Καλή σας Κυριακή και καλή ξεκούραση να έχετε! Ας περάσουμε όμορφα και όπως επιθυμούμε τη σημερινή μέρα για να έχουμε δυνάμεις για την εβδομάδα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως σε έχω αφήσει χωρίς εβδομαδιαίο μενού εδώ και αρκετές εβδομάδες. Χρειάζεται να αφιερώσω πολλές ώρες και η αλήθεια είναι πως εκτός από[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 18/11 έως 24/11, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Επιπλέον υπάρχουν[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤο εβδομαδιαίο μενού από 30/09 έως 06/10, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤο λεμόνι στις διαφορετικές εμφανίσεις του στο πιάτο Φέτες, μισά λεμόνια, μισοφέγγαρα, λωρίδες, παγωμένα κομμάτια: το λεμόνι χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ακρυλαμίδιο είναι ευρέως γνωστό ως βιομηχανικό χημικό που χρησιμοποιείται κυρίως στην σύνθεση του πολυακρυλαμιδίου. Το πολυακρυλαμίδιο χρησιμοποιείται στην[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΑριστερά βλέπετε το σιρόπι και δεξιά την έτοιμη σουμάδα Υλικά: 200 γρ. καθαρισμένα ωμά αμύγδαλα 50 γρ. πικραμύγδαλα ή μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου 750 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλησπέρα! Το πόσο χαρούμενη με κάνετε με τις φωτογραφίες σας, το έχω πει και θα το ξαναπώ!!! Γεια στα χέρια σας μαγείρισσές μου!!! Σας αγαπώ και σας[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΚαλημέρα σας αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Μεγάλη Τρίτη σήμερα και το σπίτι μου, όπως και όλα ή σχεδόν όλα τα ελληνικά σπίτια είναι γεμάτο αρώματα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ Ο αστεροειδης γλυκανισος ειναι μια δοργη που προερχεται απο το φυτο Illicium verum , το οποιο ανηκει στην ταξη των αγγειοσπερμων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΜΑΣΊΣ Η΄ΑΝΘΟΣ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟΥ Αντιθετα με το γνωστο σε ολους μοσχοκαρυδο , το μασίς δεν ειναι τοσο ευρεως διαδεδομενο, ιδιως στα μερη μας. Αναλυτικα για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grin English 16 μήνες μαζί...O Νικόλας σήμερα συμπληρώνει 16 μήνες ζωής... Μήνας: 16ος Βάρος : 11 κιλά περίπου.. (θα τον ζυγίσω αργότερα) Ύψος: 82 εκ. Δόντια :[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.gr"It's the time of the season for...dieting..." Παραφράζοντας το γνωστό άσμα λοιπόν, και δεχόμενη ιδιαίτερες πιέσεις (έως και απειλές) από το οικείο φιλικό μου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Επιτέλους η άνοιξη είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι πάλι η θερμοκρασία θα κάνει μια βουτιά, όπως τουλάχιστον λένε, η άνοιξη ήρθε για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο μενού της εβδομάδας 02 – 08/11, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε εικόνα[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr