Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
250 γρ. σπάλα χοιρινού 100 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 500 γρ. προζύμι για ψωμί 3 κρεμμύδια 1 αυγό 100 ml. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Ξεφλουδίζετε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 600γρ. αλεύρι 250γρ. προζύμι 1 κουταλιά σούπας αλάτι 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο Νερό (όσο τραβήξει) 250γρ. τριμμένη φέτα 200γρ. καπνιστό χοιρινό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι η αυθεντική. Την εμαθα τοτε που υπηρετησαμε με τον ανδρα μου στο ταχυδρομειο της Καλύμνου που ηταν προισταμενος, και εγω διδασκα στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ και χρόνια. Είναι το ψωμάκι με το οποίο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grκαλησπέρα... να 'μαι κι εγώ!! μόλις έχω γυρίσει από το θέατρο.. μία όμορφη παράσταση με πολύ γέλιο και πολύ καλές ερμηνείες.. "ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ"..[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1 κιλό πράσινες πιπεριές κέρατα (για να δώσουμε πικάντικη χροιά στο φαγητό, μπορούμε να προσθέσουμε καυτερές πιπεριές, όσες αντέχουμε) 1 μεγάλη μελιτζάνα[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το προζύμι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml χλιαρό γάλα 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr