Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
1 -1/2 κιλό μοσχάρι μπούτι ή χτένι σπάλας κομμένο σε μερίδες 2 κ.σ. βούτυρο Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς ή αρνί 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ 3/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 1 χωριάτικο λουκάνικο 1 πιπεριά Φλώρινας σε φέτες λίγες ελιές Θάσου χωρίς κουκούτσι λίγα[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι ελιά - χτένι σπάλας 1 κουταλιά μαργαρίνη με βούτυρο 4 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. αλεύρι 1 κ. σ. γεμάτη πελτέ 1/2 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί 1[...]
Πηγή: argiro.gr8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον 1 5 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.gr6 κότσια απο αρνί 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (μέτρια κομμένα σε χοντρές φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι 1 φλ. ζωμό κότας ή βοδινού 2 κ.σ[...]
Πηγή: argiro.gr4 μελιτζάνες φλάσκες μέτριες λίγο ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι Για τη σαλτσα κιμά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (εναλλακτικά αρνί ή κατσίκι) 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 6 μέτριες[...]
Πηγή: argiro.gr1 5 κιλό χοιρινό κρέας (ανάμεικτα σπάλα και λαιμός) 400 γραμμ. συκωτάκια πουλιών 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1/2 κ.γλ. γαρίφαλο 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1[...]
Πηγή: argiro.gr