φτερουγες κοτοπουλο αργυρω | χοιρινο με πρασα αργυρω | κρεμα μπουγατσας παρλιαρος | σοκολατακια δρισκας | ινδοκαρυδο παρλιαρος | καρμποναρα φουρνου με αυγο | σεφταλιες στην κατσαρολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μαραθοσπορο σπαραγγια

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τα πάντα περί Τερίν & μια Τερίν της Εξοχής[...]

Οι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]

Πηγή: caruso.gr
Bucatini με ραγού λουκάνικου, απ’ τη Μπολόνια |[...]

Στην πανέμορφη Μπολόνια, πασίγνωστη για το Ragù Bolognese βρίσκουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της συνταγής, με χοιρινό λουκάνικο, αντί για κιμά ή[...]

Πηγή: caruso.gr
ζυμαρικά με σάλτσα λουκάνικου – pasta alla[...]

Οι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]

Πηγή: pandespani.com
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 //[...]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ // CARBONADE ALLA[...]

ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν -[...]

χρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]

Πηγή: pandespani.com
κύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες[...]

κύρια πιάτα για γιορτές: 13+1 νόστιμες προτάσεις Ο καθιερωμένος γευστικός διάλογος του pandespani με τα τις καλύτερες επιλογές για το κεντρικό ρόλο στο μενού[...]

Πηγή: pandespani.com
Γκουρμέ Τερίν με Φασιανό: Η Τέλεια Τερίν |[...]

Οι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]

Πηγή: caruso.gr
Σκαλοπίνια αλ λιμόνε: Απλή, καθημερινή νοστιμιά[...]

Η συνταγή θα έπρεπε να ονομάζεται σκαλοπίνε αλ λιμόνε (scaloppine al limone) , αλλά ελληνοποίησα επίτηδες το όνομα στον τίτλο, για να την κάνω να φαίνεται πιο[...]

Πηγή: caruso.gr
ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ // CARBONADE ALLA[...]

ΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Για το κρύο: μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά

Μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σπεντζοφάι με 3 είδη λουκάνικου

Σπεντζοφάι με 3 είδη λουκάνικου Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις ( εδώ και εδώ ) είχα ευχαριστήσει τους μπλογκοφίλους για την τιμή που μου έκαναν να μου[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Σπετσοφάι

Από την κουμπάρα μου τη Μαρία που φτιάχνει καταπληκτικό σπετσοφάι και μάλιστα και με λουκάνικο από αγριογούρουνο, αρκετά καυτερό, "έκλεψα" - φαντάζομαι - τη[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr
Λουκάνικα αγριογούρουνου αλκοολικά

2 λουκάνικα αγριογούρουνου 1 ποτήρι κρασί λευκό ή ½ ποτήρι μπύρα 1 κ.σ. ελαιόλαδο Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια ή ροδέλες και τα σοτάρουμε σε 1 κ.σ.[...]

Πηγή: cooklos.gr
Τριήμερο στο Πήλιο

Για να δούμε λοιπόν πού και τι γευτήκαμε αυτή τη φορά: Aleka's, Τσαγκαράδα Όταν ρωτήσαμε μια γιαγιά που φρόντιζε τα λουλούδια της, πού να φάμε στο χωριό,[...]

Πηγή: greekcook.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy