Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr6 σνίτσελ μοσχάρι 3 κ. σ. γαλέτα 100 γρ. ροκφόρ 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 3/4 φλ. κόκκινο κρασί 3 κ. σ. κοφτές μαργαρίνη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr