Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο “είμαι κεφάτη, γυρίζω απ’ του Βερόπουλου” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα σλόγκαν της Ελληνικής διαφήμισης, διαχρονικά. Όλοι μας έχουμε[...]
Πηγή: caruso.grΤο πιο αρωματικό φρικασέ της εποχής! Επιτέλους έχουμε άφθονα χόρτα! Η φετινή ξηρασία περιόρισε την φετινή παραγωγή σε καλλιεργημένα αγριόχορτα (οξύμωρο, αλλά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν μπαίνεις κάθε μέρα σε έναν χώρο όπου παραλαμβάνονται πολλά ολόκληρα ζώα-σφάγια για να βγουν τεμαχισμένα για κρεοπωλεία αλλά και συσκευασμένα, σε έτοιμα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grΤην ονομασία τους, την πήραν από την λατινική λέξη calenda, που διαμορφώθηκε από το ελληνικό ρήμα καλώ. Παιδιά, κατά ομάδες, περιφέρονταν και περιφέρονται στα[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΠΑΤΕ ΛΑΓΟΥ Για 12 άτομα από 390 θερμίδες Υλικά 1 ράχη λαγού φλούδα από 1 λεμόνι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 8 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. κόκκους από μαύρο πιπέρι Αλάτι 3[...]
Πηγή: greekouzina.gr