Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Το βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΕίναι η πίτα που έφτιαξα και έφαγε ο καλός μου όταν εμείς απολαμβάναμε τις μελιτζάνες! Πίτα τώρα δε τη λες, μάλλον ομελέτα τη βλέπω! χρειαζόμαστε 5 αυγά 300[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΝα ξεκαθαρίσουμε ότι τις γκόγκλιες δεν τις έφτιαξα εγώ, τις αγόρασα μαζί με διάφορα καλούδια από ένα μαγαζί, στις διακοπές στην Εύβοια. Είναι οι αγαπημένες[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠλησιάζει το Πάσχα και ήρθε η ώρα να βάλουμε και καμιά συνταγή για το Πασχαλινό τραπέζι. Με το σουβλιστό αρνί δεν υπάρχουν και πολλά φαγητά που θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Πολύ κρέας φάγαμε τις προηγούμενες ημέρες, καιρός είναι να γυρίσουμε στα δικά μας, τα καθημερινά. Ένα εύκολο, χειμωνιάτικο φαγητό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Θέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘέλετε μια διαφορετική γεύση από την απλή σάλτσα μήλου; Το chutney, μια γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα με καταγωγή από την Ινδία που στη Δύση γίνεται συνήθως με[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλους! Σας περίσσεψε ψαχνό από το αρνάκι που ψήσατε το Πάσχα; Μπορείτε να το προσθέσετε σε σαλάτα. Μια τέτοια ιδέα σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή να έχουμε! Όταν έλεγα σε μια φίλη μου ότι έκανα λαχανοντολμάδες νηστίσιμους αναρωτιόταν τι εννοώ. Επειδή εκείνη τους[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν'αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι'αυτό και σήμερα έχουμε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλοι μου! Με λιγότερη βροχερή τουλάχιστον:) Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλοι μου! Με λιγότερη βροχερή τουλάχιστον:) Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΛοιπόν, Τσικνοπέμπτη αύριο και αφού εσείς θα βάλετε τα κρεατάκια, λέω να βάλω εγώ τα μεζεδάκια:) Πέρυσι σας είχα βάλει συνοδευτικά , φέτος αυτά τα νόστιμα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Άρχισαν οι έντονες προετοιμασίες για το Πάσχα... Στο σπίτι μας οι προετοιμασίες βρίσκονται σε ρυθμό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ κιμά 1/2 φλ κέτσαπ 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 φλ τυρί τσένταρ 4 αυγά 1/2 φλ γάλα 1 ντομάτα σε φέτες (προαιρετικά) Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr