Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πάει κι ο Οκτώβρης!!! Μπαίνουμε για τα καλά σε χειμωνιάτικο mood, ο καιρός δρόσισε αρκετά,άρχισαν οι βροχούλες.... τέλεια!!! Οργανώνουμε τις ντουλάπες μας, τα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜετά από ένα τριήμερο που θύμιζε περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη, να 'μαστε πάλι στην καθημερινότητά μας. Μεταξύ του να τα χώσω για πολλά από αυτά που είδα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΚάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 6-7 μονάδες οι γυναίκες και 7-8 οι άντρες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες[...]
Πηγή: dietrecipes.gr500 γρ γίγαντες μουλιασμένοι από βραδύς με λίγο αλάτι 2 καρότα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα δύο σε ροδέλες 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένη συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου. Καλαματιανά λουκάνικα με φλούδες από πορτοκάλι και κρασί, καπνισμένα στο τζάκι με τα αρώματα από φρέσκα[...]
Πηγή: magiacook.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΓράφει η Σοφία Κόλλια - Κάρυστος Sofiascomments Με την ευκαιρία του blog για τις Γεύσεις της Εύβοιας, σκέφτομαι το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μια νέα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη... καλέ πως πέρασε αυτός ο μήνας, ούτε που τον καταλάβαμε!! Μας αποχαιρετά με δυο μεγάλες γιορτές (του Αγίου Δημητρίου και την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα όσπρια έχουν τη φήμη του κρέατος του φτωχού από τα παλιά χρόνια. Έχουν θρέψει γενιές και γενιές με τις άφθονες πρωτεΐνες τους, τις βιταμίνες τους, το σίδηρο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΧάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, στο τραπέζι σας. Μαυρομάτικα με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr