Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Καλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ σαλάτα βρίσκεται στο βάθος της φωτογραφίας. Είναι από τις λίγες φορές , που μαζευόμαστε με φίλους για μπάρμπεκιου και μετά από τόσο κρέας που έχουμε φάει[...]
Πηγή: syntagespouaresoun.blogspot.gr1 κιλό σπανάκι φρέσκο (έτοιμο, καθαρισμένο, συσκευασμένο στο τμήμα μαναβικής των σούπερ μάρκετ) ή κατεψυγμένο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓαλλική Κρεμμυδόσουπα (Soupe à l'oignon). Ένα κατ΄εξοχήν γαλλικό πιάτο -πιάτο του φτωχού- σε εποχές που τα κρεμμύδια υπήρχαν άφθονα και εύκολα να τα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 2-4 άτομα 1 1/2 κιλό κότσι μοσχαριού 10 φλιτζάνια τσαγιού νερό λίγο σέλινο, 1 κρεμμύδι 1 καρότο, φύλλο δάφνης, μαϊντανό πιπέρι ακοπάνιστο Εκτέλεση Κόβετε[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα διαφορετικά παρασκευάστε τη δική σας ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 μεγάλες πατάτες 1 κουτί γάλα 500[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια σταρένιο αλεύρι 10 μικρά λουκάνικα 5 φέτες προσούτο 5 σκελίδες σκόρδο 3/4 λίτρου νερό 200 ml ελαιόλαδο 2 πιπεριές Αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΠρασινη ωμη σαλατα για αποτοξινωση απο την κρεατοφαγια και οχι μονο. Τι χρειαζόμαστε: Φυλλα απο μαρουλι, λολα, σαλατα, αις μπεργκ, σπανακι, ροκα Πρασινο μηλο,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά αρνίσιο μπούτι (που έχετε ζητήσει από το χασάπη σας να του αφαιρέσει το κόκαλο) 8-10 πατάτες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο Φρέσκο δεντρολίβανο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠροσοχή ..... Δυναμίτης! (Με “χθεσινό” ψωμί, ελαιόλαδο, αλλαντικά, αυγά και πιπεριές) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα εύκολο και γρήγορο φαγάκι με υλικά που σίγουρα έχουμε στο σπίτι για μαγείρεμα της τελευταίας στιγμής Υλικά 1 1/2 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι 10 κούπες[...]
Πηγή: greekmasa.grΓεια σας φίλοι μου ! Δεν τεμπέλιασα τελευταία απλώς μαγειρεύω λιγότερο, τα φαγητά μας επαναλαμβάνονται!!! Όταν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο ή και κάτι που δεν το έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕκτέλεση: Κόβετε σε κομμάτια το κρέας και το σοτάρετε με βούτυρο μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και άνηθο. Σβήνετε με νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (σνίτσελ) 8 φέτες κίτρινο τυρί 2 αυγά ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά 1 φλιτζάνι γαλέτα 1 κουταλιά του[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιπαθούσα τ’ αβγά. Κάτι όμως ανεξήγητο συνέβη και τα γούστα μου άλλαξαν. Άρχισα να τα λιμπίζομαι, ν’[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr