Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 89 συνταγές
Το όνομα αυτής της συνταγής μεταφράζεται από τα ινδονησιακά ως "σουβλάκια χοιρινού με κέτσαπ". Όμως "κέτσαπ" στην Ινδονησία ονομάζουν τη δική τους γλυκιά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα το μενού είχε ψάρι στη σχάρα. Φυσικά με την περιέργεια που μας διακρίνει δε μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με τα γνωστά ελληνικά μυρωδικά... Έτσι, μετά από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ελάφι, από τη φύση του ξεχωριστό κρέας, αναζητά τη συντροφιά των φρούτων, τα οποία αναδεικνύουν με την ελαφριά οξύτητά τους τον πλούσιο γευστικό του[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 2 1/2 φλιτζάνια περίπου 3 παπάγιες, ξεφλουδισμένες, χωρίς τους σπόρους, και κομμένες σε μεγαλούτσικους κύβους (2 φλιτζ. περίπου) 1/4 του φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤόσο καυτερό που θα πρασινίσετε!. .. Υλικά 2 κ.σ. σπορέλαιο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 240 γρ. τρυφερό φιλέτο μοσχαριού, κομμένο σε λεπτές φετούλες 240[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr450 γρ. Ροσμπίφ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 2 κ.σ.φιστικέλαιο 5 κ.σ. πάστα penang 8 φύλλα καφίρ λάιμ φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΑυτή την συνταγή την βρήκα στο Men's Health magazine τύχαια καθώς το ξεφύλλιζα. Είναι πεντανόστιμη, εντυπωσιακή, διαφορετική, γρήγορη, έχει πολύ λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2/11/14 Κότσι κατσαρόλας με σάλτσα μπύρας, ένα φαγητό που μου θύμισε πραγματικά το ταξίδι μου στην Φρανκφούρτη. Όπως ακριβώς λέει το όνομα του, είναι και το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για το μαριναρισμένο χοιρινό φιλέτο 500 γρ. Χοιρινό φιλέτο, σε χοντρά καρέ 100 γρ. Κρεμμύδι ξερό, σε χοντρά καρέ 50γρ. Ζάχαρη μαύρη 5 γρ. Five spice[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑνάψτε τα κάρβουνα και ετοιμάστε πρώτοι μια από τις λαχταριστές συνταγές του Γαστρονόμου Ιουλίου για έθνικ μπάρμπεκιου! Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr400γρ. κρέας βοδινό(κιλότο) 2 κ.σ.ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 5 κ.σ.αποξηραμένες γαρίδες 300 γρ. φασολάκια snake beans ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 12 μπιφτεκάκια): 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο ξύσμα απο 1 λάιμ 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 1 κουτάλι[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού και αν του το σερβίρεις πικάντικο, τότε ένα είναι σίγουρο. Θα καταφέρεις να "ανάψεις" τα αίματα και το ενδιαφέρον[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr