Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚατ' αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Όπως ξεκίνησε αυτό το blog με φιλική και καλή διάθεση, έτσι να συνεχίσει! Κάνω εγώ λοιπόν ποδαρικό για το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά συνταγής μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6-8 φέτες λευκό κρασί: 100ml γκοργκοντζόλα: 80 γρ. λιωμένη με πιρούνι ροζ πιπέρι: 1 κουταλιά της σούπας,[...]
Πηγή: icookgreek.comΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΤο βινσάντο της Σαντορίνης είναι παραδοσιακό γλυκό κρασί ανήκει στην κατηγορία των κρασιών Ονομασίας Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητος (ΟΠΑΠ Σαντορίνης).[...]
Πηγή: funkycook.grΟ όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια τεράστια συλλογή προϊόντων που βασίζονται στο γάλα. Συνήθως παράγεται με την προσθήκη κάποιας όξινης ουσίας ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr