Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά (για 5 άτομα): 80 γρ. ροκφόρ 1 1/2 κουτάλι ξύδι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 1/2 νερό 1 1/2 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: greekcook.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά: Για τα μπιφτέκια: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο στο μπλέντερ 1 αυγό μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΌπως έγραφα πέρισυ τέτοιο καιρό στο Sobreviviendo 2 : "Άλλη μία απεικόνιση μέρους της ελληνικής πραγματικότητας είναι και τα blogs. Άλλα γλυκά στο χρώμα του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα Για το φύλλο -750 γρ. αλεύρι -½ κούπα ελαιόλαδο -2 κουτ.σούπας ξύδι -1 αυγό χτυπημένο -½ κούπα νερό χλιαρό -αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr7/12/13 Το Α και το Ω για εμένα σε ένα τραπέζι είναι η σαλάτα. Κάνεις ας πούμε ένα ζουμερό χοιρινό θες τη ρόκα σου. Ετοιμάζεις γεμιστή γαλοπούλα θες και μια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΟι καυτερές "Μαρμελάδες" Aν μπορούσαμε να πούμε ότι η αποικιοκρατία είχε και θετικές πλευρές, οι σάλτσες τσάτνεϊ είναι μία από αυτές. H καταγωγή τους είναι από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΔείτε ιδέες για να αξιοποιήσετε τα αυγά που θα σας μείνουν από το Πάσχα! Αυγά σφιχτά σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας Υλικά 4 αυγά βρασμένα, 1 κουταλάκι tabasco, 6[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr