Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Το αλευρώνουμε και το τινάζουμε από το παραπανίσιο αλεύρι. Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, που θα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΕίχα βάλει πρίν κάτι μήνες συνταγή για παέγια με ψαρικά ιδου τζιαι η βερσιόν για κρεατοφάγους! Θέλεις 1/2 kg κουνέλλι κομμενο σε μικρά κομμάθκια 5 6 Φτερούγες[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]
Πηγή: cooklos.grΜία Ιταλική συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. γαρίδες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 220 γρ. μπούτια κοτόπουλου ½ κόκκινη πιπεριά 220 γρ. λουκάνικο chorizo 1 ντομάτα σουρωμένη 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο 50 γρ. κρασί ζωμό κοτόπουλο περίπου 1200 γρ. 1 φακελάκι κρόκο κοζάνης σκόνη χωριάτικο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comχρυσό ριζότο αλά μιλανέζε με σαφράν Τέχνη και θρύλοι πάντα αναμειγνύονταν στις γεύσεις. Το νόμπιλε ριζότο αλά μιλανέζε (risotto alla Milanese) ή ριζότο με[...]
Πηγή: pandespani.comΤο μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα από τα πιο θρεπτικά μπαχαρικά, ο κρόκος Κοζάνης, εκτός του ότι νοστιμίζει το φαγητό μας, συγκεντρώνει πολλαπλές φαρμακευτικές και αφροδισιακές ιδιότητες,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr