Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Η συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα από το έργο Julie &[...]
Πηγή: caruso.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.comΑφού είδαμε στο Α’ Μέρος, πως η φυσιολογία των διαφορετικών υλικών (κρέας εν προκειμένω ως παράδειγμα) και η χημεία, μας οδηγούν στην κατάλληλη τεχνική (αργό ή[...]
Πηγή: caruso.gr2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (από σπάλα, κιλότο, κλπ) κομμένο σε μικρά κυβάκια (3 με 4 εκ.) 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σίτεμα του κρέατος είναι μια γαστρονομική κατάκτηση που ως τάση άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα μόλις τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίζοντας όμως ουσιαστικά[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή αυθεντική, σπάνια και με κάρμα, καθώς εμπεριέχει δυο ιστορίες με μνήμες από αντιδιαμετρικά σημεία του ορίζοντα που τέμνονται χρόνια μετά. Δυό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει παίξει ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στους (πρώην)[...]
Πηγή: pandespani.comΟι κρεμμυδοντολμάδες είναι συνταγή αυθεντική, σπάνια και με κάρμα, καθώς εμπεριέχει δυο ιστορίες με μνήμες από αντιδιαμετρικά σημεία του ορίζοντα που τέμνονται[...]
Πηγή: caruso.grPILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grPILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠροχθές το απόγευμα, αφού ο Σ κι εγώ εξασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα , αποφασίσαμε να πάμε έξω για φαγητό. Ίσως παρατηρήσατε ότι είπα πως θα πάμε για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓια την υλοποίηση θα χρειαστούμε πέντε άτομα Υλικά: 1 κούπα καφέ αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια 500 gr βοδινό[...]
Πηγή: greekcook.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr