Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Η Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΜια πανεύκολη συνταγή για μια υπέροχη, πικάντικη πίτα.Πατσαβουρόπιτα με παστουρμά και τυριά. Μια συνταγή του Β. Καλλίδη για μια πεντανόσμιμη πίτα για να την[...]
Πηγή: sintayes.grΗ Καισάρεια (στην Τουρκική Καϊσέρι) είναι η πρωτεύουσα της Καππαδοκίας. Είναι πασίγνωστη για το ιδιόμορφο τοπίο στη γύρω περιοχή αλλά και για την πίττα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 φαριν-απ 1 κεσεδακι γιαουρτι 1-2 χουφτες τριμμενο τυρι 1 κεσεδακι σπορελαιο 1 αυγο για τη ζυμη στη μυτη του κουταλιου αλατι και ελαχιστη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο Μπαχάρι δεν είναι μόνο ο αποξηραμένος αρωματικός καρπός που χρησιμοποιούμαι για να αρωματίσουμε τα φαγητά μας η τα γλυκά μας. Το Μπαχάρι είναι ένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΣυνταγές που ίσως θα θέλατε να φτιάξετε για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Διαλέχτε κάποιες από τις παρακάτω Ορεκτικά Παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας Σουτζούκ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈνα γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο, ορεκτικό και νοστιμότατο στεφάνι που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας! Είναι ιδανικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr600 γρ. μοσχάρι γάλακτος χτυπημένο για σνίτσελ 150 γρ. παστουρμά μισή ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες 150 γρ. φέτα τριμμένη αλάτι, πιπέρι Για το πανάρισμα:[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.comΛίγα βιβλία... πολυ λίγα βιβλία πήρα μαζι μου τον Μάρτιο που έφυγα απο την Ελλάδα. Μεταξυ άυτών, έφερα το "Ενθύμιον γεύσεων απο την Μικρά Ασία", μια σχολική[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 10 λωρίδες παστουρμάς λεπτοκομμένος 3 χοντρές φέτες ψωμί (χωρίς κόρα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 αβγό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠως να παρασκευάσετε τον δικό σας παστουρμά. Προφορική παράδοση από τα Φλαβιανά της Καππαδοκίας. Τι χρειαζόμαστε: κρέας ψαχνό (μπριζόλα, νουα, κιλώτο), οσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συγκεκριμένο πιάτο δε χρειάζεται συστάσεις! Το συμπεριλαμβάνουμε στο blog μας γιατί απλώς δε μπορεί να λείπει! Φυσικά όπως συνηθίζουμε προσπαθήσαμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά PORKY 100 γρ. Καραμανλίδικο παστουρμά από μπούτι μόσχου SARY 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 γρ. πάπρικα καυτερή 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑνατολίτικοι κεφτέδες φούρνου Στην υφή και στα αρώματα, αυτοί οι μεγάλοι κεφτέδες θυμίζουν κεμπάπ. Το μίγμα τους πρέπει να είναι σφιχτό, αλλά πολύ αφράτο. Αν η[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣαν να φθινοπώριασε μου φαίνεται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου. Λίγο τα σύννεφα, λίγο η βροχούλα, λίγο που νυχτώνει πιο νωρίς… Όμως θα έχουμε πολλά[...]
Πηγή: foodjunkie.eu