Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Μυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr16/2/14 Μοσχαράκι κατσαρόλας με πλευρώτους και δαμάσκηνα, ήταν το κυρίως πιάτο για την ημέρα των ερωτευμένων. Και αυτό με μια μικρή καθυστέρηση γιατί θεωρώ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧοιρινό, γιορτινό και μελωμένο για το κυριακάτικο τραπέζι. Εσείς, φροντίστε να είναι η παρέα, αυτή που πρέπει. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής Μερίδες : για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΥΛΙΚΑ ( για 2-3 κιλα Γαλοπουλα ) 600 γρ κιμα μοσχαρισιο 400 γρ.καστανα βρασμενα και καθαρισμενα 150 γρ.βουτηρο 2 μετρια κρεμμυδια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣκέφτηκα να σας γράψω μια συνταγή με κυδώνια μια και τώρα είναι η εποχή τους. Έφτιαξα το γλυκό του κουταλιού και κράτησα 2 κίτρινα και ζουμερά για να τα κάνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ με κριθάρι/βρώμη/σίκαλη (Πολυδημητριακών) της alfa 1/2 φλ. ελαιόλαδο Για τη γέμιση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr