kolokythokeftedes | κρεμες καλοκαιρινες συνταγες | παγωτο βανιλια παγωτομηχανη | μακαρονια με κοκκινη σαλτσα | παπουτσάκια συνταγή | cupcakes συνταγες παρλιαρος | βυσσινο γλυκο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ροκα αχλαδι πατατα

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Φάβα παντρεμένη με χταπόδι στιφάδο (ή στιφάδο[...]

Όσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μενού της Καθαράς Δευτέρας - Θράψαλα γεμιστά

Σήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr

Το μενού μας!!! 17/07 - 23/07

Μέσα Ιουλίου και εμείς μπερδεμένοι.... Κάπου ανάμεσα σε καύσωνα και βροχούλα, κάπου ανάμεσα στην ρουτίνα και στις διακοπές! Το μόνο που δεν αλλάζει στην[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Paella Valenciana

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
64 εδώδιμα από τον σεφ με τα τατού -[...]

Τα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]

Πηγή: pandespani.com
Το μενού μας!!! 16/05-22/05

Καλή εβδομάδα !!! Μέσα Μαϊου και ο καιρός εξακολουθεί να μας κάνει τερτίπια... Όμως εμείς δεν πτοούμαστε λέμε...έχουμε την άνοιξη μέσα μας,βγάζουμε από την ζωή[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Το μενού μας!!! 26/09-02/10

Σας να ήρθε το Φθινόπωρο σιγά σιγά... και νομίζω καιρό είχαμε να δούμε Φθινόπωρο στην ώρα του ! Σωστά; Έχουμε μπει σε πρόγραμμα σχολείου, σε πρόγραμμα γενικώς,[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Αυξάνοντας την απορρόφηση του σιδήρου

Κατά τη νηστεία, τη χορτοφαγία καθώς και σε καταστάσεις έλλειψης σιδήρου, όπως η σιδηροπενική αναιμία, η καθημερινή κάλυψη των αναγκών μας στο ιχνοστοιχείο[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Το μενού μας!!!

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του ''Kalli's blog''!!! Ta Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο και επικρατεί μια φρενίτιδα σε όλους...Δρόμοι γεμάτοι[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο[...]

Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Το μενού μας! 18/10 εως 24/10

Παρασκευή σήμερα και ξυπνήσαμε με υπέροχη διάθεση...τι κι αν έχουμε τόσες σκοτούρες και έννοιες στο κεφάλι μας;;;τι κι αν τα παιδιά με το ζόρι ξυπνάνε για το[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Ας δούμε πιο αναλυτικά κάποια απο τα πιο γνωστά[...]

1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Paella valenciana, από το εστιατόριο Mayor

Andar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Φαγητό στα Ξύγκια και πολύτιμα δώρα από μακριά!

Τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται. Και επειδή δεν λέω κάτι αν δεν το πιστεύω, όπως επίσης υποστηρίζω κάτι αν το θαυμάζω, δεν μπορώ να μην σας δείξω τι[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ταϊλανδέζικη Κουζίνα

Το βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Το μενού μας!!! 09/10-15/10

Κυριακή σήμερα και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας με όλους εσάς!!! Ετοιμάσαμε το νέο εβδομαδιαίο μενού και το σχολικό κολατσιό για να κάνουμε την καθημερινότητά[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy