Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (14 - 15 πίτες) Για την ζύμη 2 1/2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις (έβαλα 1 κούπα ολικής κ 1 1/2 λευκό) 1/2 κούπα παγωμένο βούτυρο κομμένο σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ μαγειρική μας αλληλογραφία με τη γαλλίδα φίλη καλά κρατεί και με χαρά μεγάλη άνοιξα το προχθεσινό e-mail της: φωτογραφίες και οδηγίες για αφράτο, ανάλαφρο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για τα παϊδάκια 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. ξίδι 3 κ.σ. μέλι 60 ml σόγια sauce 1 κ.σ. κέτσαπ 2 φύλλα δάφνης 2 καρότα 1 πράσο ½[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 6 αυγά 2 αυγά χτυπημένα 1 κρεμμύδι 350γρ. χοιρινό κιμά 1/2 ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό Μισό μοσχοκάρυδο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 330 γρ. αλεύρι 230 γρ. βούτυρο παγωμένο 40 γρ. νερό παγωμένο 1 πρέζα αλάτι 2 κρόκοι αυγών Λίγη ζάχαρη Αλάτι Για τη γέμιση 500 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 ενιαίο κομμάτι κόντρα μοσχαρίσιο γύρω στο κιλό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1/2 κρεμμύδι 150 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας κομμάτι 200 γρ. απυρήνωτα δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.grΚαθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαθώς οι τελευταίες ημέρες είναι δύσκολες για την χώρα και τον λαό μας, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Δεν ξέρω πραγματικά, τι άλλο μπορεί[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι (+ έξτρα για το αλεύρωμα) 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κύβους 2 κρόκοι αυγού (ο ένας κρόκος αραιωμένος με νερό για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.com10 αυγά, και 3-4 έξτρα χτυπημένα 700 γρ. χοιρινό κιμά 1 ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 ολόκληρο μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr