Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά ( Croque Monsieur ) 2 φέτες ψωμί του τοστ (εναλλακτικά χωριάτικο) 4 φέτες καπνιστή μπριζόλα 2 φέτες τυρί emmental 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα dijon Για[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΟι αγαπημένες μας μπριτζόλες στο φούρνο με έναν διαφορετικό και νόστιμο τρόπο φτιαγμένες. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis200 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: argiro.grΤο γκρατέν Ντοφινουά (gratin Dauphinois) είναι μια παραδοσιακή συνταγή της ορεινής περιοχής της Ντοφίν στη Νοτιοανατολική Γαλλία, για πατάτες ψητές στο φούρνο[...]
Πηγή: caruso.grυλικά 2 φύλλα κουρού 100γρ κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά 100γρ τυρί στίλτον (stilton) θρυμματισμένο 100γρ έμενταλ τριμμένο 2 αυγά 2 ασπράδια αλάτι πιπέρι 100γρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή του είναι στον ατμό ή βρασμένο, σκέτο, ως απλή σαλάτα με λάδι και λεμόνι, ή δίπλα σε ψαρικά και ψητά κρέατα. Η πιο νόστιμη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην Άνδρο φτιάχνουν την φουρτάλια ή φρουτάλια με πολύ βούτυρο, λουκάνικο, πατάτες… της κολάσεως.. Στην Τουρκία κάνουν μια ομελέτα με μπόλικο σπανάκι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜία εύκολη πίτα που μπορεί να μας λύσει τα χέρια κάποια στιγμή που βιαζόμαστε να φτιάξουμε κάτι στα γρήγορα, ή όταν απλώς θέλουμε να έχουμε ένα επιπλέον πιάτο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘυμάστε τις τυροτηγανίτες με τις οποίες είχαμε συνοδεύσει τα νόστιμα μπιφτεκάκια με μαγιονέζα ?? Ηρθε η ώρα να σας δώσω κι αυτήν την συνταγή! Αφράτες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το ρολό του κιμά είναι ένα οικονομικό φαγητό ευπαρουσίαστο για τα τραπέζια που κάνετε και σίγουρα θα αρέσει. Υλικά: 500 γρ. κιμάς[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑρνάκι σε κρούστα τυριού Υλικά 1 μπούτι από αρνάκι (περίπου 1,5 κιλό) αλάτι πιπέρι !Για την κρούστα: 200 γραμ. τυρί έμενταλ τριμμένο 300 γραμ. αλεύρι 100[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά cabanosssi | pfefferbeisser | bratwurst | mettwurst | bockwurst | nurberger |[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠιροσκί με σαλάμι για περίπου 24 κομμάτια: Υλικά 200 ml νερό 60 γρ. βούτυρο 3 αυγά ¼ κ. γ. αλάτι 150 γρ. Αλεύρι σίτου 100 γρ. χοιρινό σαλάμι 30 γρ. τριμμένο[...]
Πηγή: greekouzina.gr