ρεβυθοκεφτέδες αργυρω | ραβανι νηστισιμο με πορτοκαλι | τορτελινια συνταγη αργυρω | πως να φτιαξω μπανοφι | ρεβυθοκεφτεδες αργυρως | νηστισιμο γλυκο με φυλλο κρουστας | κουλουρακια της γιαγιας στελλας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοτσαρελα βοτκα γκουντα

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γεμιστό νησιώτικο αρνάκι σε αστική τραπεζαρία

Η μνήμη είναι πολύ παλιά, σχεδόν έχει ξεθωριάσει. Δεν θυμάμαι πώς έγινε και βρεθήκαμε καλεσμένοι σε μια μακρινή θεία μου από την Κάρπαθο. Ήταν πάλι κάποιο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ανοιξιάτικη σαλάτα με τον

Σαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μανιταριών εγκώμιο...

Τα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Η Μπύρα… Πάει με Όλα! (Γευστικοί Συνδυασμοί)

Ένα υπέροχο και γευστικό πιάτο ή γεύμα, πάντα συνοδεύεται με κάποιο ποτό, αν μέχρι πρότινος  η μόνη σας επιλογή ήταν το κρασί, γιατί πιστεύατε ότι η μπίρα σας[...]

Πηγή: funkycook.gr
Τα κρητικά: κουνέλι με πράσινες ελιές

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν μαζέψουμε τις ελιές για να κάνουμε το λάδι μας, απαραιτήτως θα μαζέψουμε μια εύλογη ποσότητα για να τις κάνουμε τσακιστές.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: σελινόπρασο ή πρασοσέλινο;

«Σεληνιασμό» θα πάθουμε γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο. Σελινόριζα, αγριόπρασα και σέλινο. Αυτά είναι τα τρία βασικά συστατικά της[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Παρασκευή Χοιρινών Λουκάνικων

Γιορτινές μέρες Χριστουγέννων έχουμε, οπότε και σε πολλά μέρη της Ελλάδας, το έθιμο στο Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι είναι να υπάρχει Χοιρινό κρέας, όπως γίνεται[...]

Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουζίνα από την Κούβα

Άλλη μια όμορφη βραδιά στο Al Andar , με θέμα αυτήν την φορά την μαγειρική της Κούβας , παρουσιασμένη από την υπέροχα ζεστή και φιλική Ana Rosa Rojas , σύζυγο[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μαριναρισμένες Χοιρινές Μπριζόλες με Γλυκόξινη[...]

Comments are closed. Διανύουμε τη δεύτερη βδομάδα της Αποκριάς (ή κατά το Λατινικό Carnevale, που είναι σύνθετη λέξη και σημαίνει carne (κρέας) και vale[...]

Πηγή: kopiaste.info
Μοσχάρι καπαμάς

Μοσχάρι καπαμάς   Υλικά 1 κιλό μοσχάρι γάλακτος 4 πατάτες 1 φλιτζ. φιστικέλαιο 1 φλιτζ. κρασί κόκκινο ½ φλιτζ. χυμό από νεράντζι ή λεμόνι Αλάτι, πιπέρι[...]

Πηγή: greekouzina.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy