Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Υλικά Σπάλα χοιρινή γλυκάνισο νερό. Γαρνιτούρα ξινολάχανο Ξινολάχανο Σπόρους από γλυκάνισο αλάτι Κνεντλικ (Κεφτεδάκια) 850 γρ αλέυρι 1 κρόκο αυγού Ψωμί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 500 γρ. αλεύρι γοχ 250 γρ. βούτυρο παγωμένο κ κομμένο σε μικρά κυβάκια 3 κ. γλυκού αλάτι 1 αυγό 60 ml νερό παγωμένο 1 κ. σούπας ξύδι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη βάση 300 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 200 γρ. βούτυρο 1 αυγό 1 πρέζα ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση 1 συσκευασία Καπνιστό Χωριάτικο Λουκάνικο Μουτεβελής[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣήμερα είπαμε να το ρίξουμε έξω και να φάμε κάτι "βρώμικο"! Βάλαμε στην άκρη την υγιεινή διατροφή και αποφασίσαμε να φάμε burger. Όμως δεν το παραγγείλαμε απ'[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΒάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grH γεμάτη γεύση του χωριάτικου λουκάνικου, ενώνεται με φέτα και διάφορα μυρωδικά και "φωλιάζει" σε τραγανή ζύμη μπιζέ! Ένα ορεκτικό όνειρο... Εύκολη 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ και χρόνια. Είναι το ψωμάκι με το οποίο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΉταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com25/08/13 Στο σπίτι μας συνήθως υπάρχουν τρία κύρια πιάτα. Το δικό μου, του καλού μου και του σκύλου μας. Το δικό μου συνήθως, είναι κάτι πλούσιο σε λαχανικά ,[...]
Πηγή: zannetcooks.com