Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για τη ζύμη 3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κύβο λαχανικών ή[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μπήκαμε στην εβδομάδα της Τυρινής . Τις μέρες αυτές απέχουμε από κρέας και καταναλώνουμε αυγά, τυριά και γενικά όλα τα γαλακτοκομικά, καθώς και ψάρια.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΠιροσκί με σαλάμι για περίπου 24 κομμάτια: Υλικά 200 ml νερό 60 γρ. βούτυρο 3 αυγά ¼ κ. γ. αλάτι 150 γρ. Αλεύρι σίτου 100 γρ. χοιρινό σαλάμι 30 γρ. τριμμένο[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά ( Croque Monsieur ) 2 φέτες ψωμί του τοστ (εναλλακτικά χωριάτικο) 4 φέτες καπνιστή μπριζόλα 2 φέτες τυρί emmental 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα dijon Για[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 2 φύλλα κουρού 100γρ κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά 100γρ τυρί στίλτον (stilton) θρυμματισμένο 100γρ έμενταλ τριμμένο 2 αυγά 2 ασπράδια αλάτι πιπέρι 100γρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο γκρατέν Ντοφινουά (gratin Dauphinois) είναι μια παραδοσιακή συνταγή της ορεινής περιοχής της Ντοφίν στη Νοτιοανατολική Γαλλία, για πατάτες ψητές στο φούρνο[...]
Πηγή: caruso.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία εύκολη πίτα που μπορεί να μας λύσει τα χέρια κάποια στιγμή που βιαζόμαστε να φτιάξουμε κάτι στα γρήγορα, ή όταν απλώς θέλουμε να έχουμε ένα επιπλέον πιάτο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘυμάστε τις τυροτηγανίτες με τις οποίες είχαμε συνοδεύσει τα νόστιμα μπιφτεκάκια με μαγιονέζα ?? Ηρθε η ώρα να σας δώσω κι αυτήν την συνταγή! Αφράτες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το ρολό του κιμά είναι ένα οικονομικό φαγητό ευπαρουσίαστο για τα τραπέζια που κάνετε και σίγουρα θα αρέσει. Υλικά: 500 γρ. κιμάς[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑρνάκι σε κρούστα τυριού Υλικά 1 μπούτι από αρνάκι (περίπου 1,5 κιλό) αλάτι πιπέρι !Για την κρούστα: 200 γραμ. τυρί έμενταλ τριμμένο 300 γραμ. αλεύρι 100[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά cabanosssi | pfefferbeisser | bratwurst | mettwurst | bockwurst | nurberger |[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1/2 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα (τσένταρ, κασέρι, γκούντα, έμενταλ) 100 γρ. φέτα 100 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο 4 αυγά 1 κούπα γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr