Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Καλησπέρα! Το πόσο χαρούμενη με κάνετε με τις φωτογραφίες σας, το έχω πει και θα το ξαναπώ!!! Γεια στα χέρια σας μαγείρισσές μου!!! Σας αγαπώ και σας[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΔιεθνής Κουζίνα/ Νηστίσιμα Burger τη Σαρακοστή; Φυσικά και γίνεται! Η Σαρακοστή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου[...]
Πηγή: misshealthyliving.grXρόνος Προετοιμασίας: 5-6 ώρες Υλικά : 5 κιλά κόκαλα μοσχαρίσια 10 κιλά νερό 300γρ. αρωματικά χορταρικά καρότο, κρεμμύδι, σέλινο (όλα μαζί) 1 μπουκέ γαρνί με[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΕίχα σκοπό να ανεβάσω ένα ποστ καινούριο πριν έρθουν οι γιορτές αλλά δεν το πρόλαβα. Δεν πειράζει όμως είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι να φτιάξετε από τις[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 σαλάτα 1 μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα 2 παντζάρια βρασμένα 150 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας[...]
Πηγή: argiro.grΤο κρεμμύδι είναι ίσως το πιο απαραίτητο λαχανικό στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά σπανίως πρωταγωνιστεί σε πιάτα. Στις περισσότερες συνταγές δανείζει τη σπιρτάδα[...]
Πηγή: caruso.gr...για μένα και την μικρή μου ανιψιά, Βασιλικούλα Το 2011 τελειώνει... επιτέλους! Μια χρονιά άσχημη για τους περισσότερους, μια χρονιά που μας γέμισε άγχος,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Grimbergen beer, μια Βέλγικη μοναστηριακή μπύρα που έρχεται στην Ελλάδα σε τρεις τύπους, παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες, στο φιλόξενο χώρο του Clumsies. Για[...]
Πηγή: caruso.grΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΚαλημέρα καλημέρα!! Πως περνάνε οι εβδομάδες αυτό το διάστημα, δεν το έχω καταλάβει!! Μια με τα σχολικά που φτάνουν στο τέλος τους, μια με τις αλλαγές στο[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣυνήθως τα χρησιμοποιούμε για να νοστιμίσουμε τα κάθε λογής φαγητά, αλλά εδώ σας προτείνω τα κρεμμύδια σε ρόλο πρωταγωνιστή σε ένα μεζέ ασυνήθιστο! Στο[...]
Πηγή: bostanistas.gr...για μένα και την μικρή μου ανιψιά, Βασιλικούλα Το 2011 τελειώνει... επιτέλους! Μια χρονιά άσχημη για τους περισσότερους, μια χρονιά που μας γέμισε άγχος,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr44! ναι 44 ερωτήσεις είχα να απαντήσω και μάλλον όσο το καθυστερώ θα προκύψουν κι άλλες οπότε ας τις πάρει το ποτάμι. Το νέο παιχνίδι λοιπόν απαιτεί: Να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε καλά, όπως περάσαμε κι εμείς. Σάββατο βράδυ, κλασικά, φάγαμε όπως πάντα στην πεθερά μου. Καλά να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το ισπανικό κρασί έχουμε ξαναγράψει. Τόσο για τα εκπληκτικά λευκά και κόκκινα του μεγάλου και πολύμορφου αμπελώνα της Ισπανίας, όσο και για τα αφρώδη[...]
Πηγή: pandespani.com